Heb jij persoonlijk jaar 3? Dít heeft 2022 voor jou in petto!

Door Rani Merckx

Geluk in de liefde, mooie kansen op het werk of een financiële meevaller: wij wensen het je van harte toe! Of de sterren je daar een handje bij helpen, ontdek je in je persoonlijk jaar!

Persoonlijk jaar 3

De liefde

Als je vrijgezel bent, zal de liefde je overvallen op een moment dat je dat het minst verwacht. Dat komt misschien doordat je de moeite neemt om je kennissenkring uit te breiden. Als je eenmaal je oog op iemand hebt laten vallen, ben je niet bang om de ander duidelijk te maken dat je bepaalde gevoelens hebt. Maar ben je ook klaar voor een duurzame relatie? Niet noodzakelijk. In elk geval hoef je je daar voorlopig niet druk om te maken, geniet gewoon van wat je overkomt.

Als je een partner hebt, breng je nu iets nieuws in de relatie. Je wilt magische momenten beleven en daar zet je je ook echt voor in.

Werk en geld

Op je werk kun je op een enorme dosis geluk rekenen. Er liggen allerlei kansen voor het grijpen. Dit is een periode van gunstige contacten en ontmoetingen die je helpen om het ver te brengen. Je kunt terreinen verkennen die tot nu toe onbekend waren en plukt de vruchten van je werk.

Op financieel gebied gaat het goed: dankzij je harde werk komt het geld gemakkelijk binnen. Denk aan een investering op lange termijn, koop een eigen huis of help je kinderen financieel.


Als je wilt weten wat je in 2022 te wachten staat, tel dan het getal van je levensweg op bij dat van het jaar. Hier leggen we jou uit hoe dat moet!


Tekst: Serge Ducas – Vertaling: Anne Davis

Las je dit al?

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Partner Content