Heb jij persoonlijk jaar 8? Dít heeft 2022 voor jou in petto!

Door Rani Merckx

Geluk in de liefde, mooie kansen op het werk of een financiële meevaller: wij wensen het je van harte toe! Of de sterren je daar een handje bij helpen, ontdek je in je persoonlijk jaar!

Persoonlijk jaar 8

De liefde

Enerzijds verlang je naar emotionele stabiliteit, anderzijds heb je behoefte aan nieuwe, onverwachte dingen die je energie geven en de nodige fleur in je leven brengen. Je wens wordt vervuld: de vlam van de liefde flakkert weer hoog op. Als je relatie nog niet zo gesetteld is, verlang je er nu naar om die officiëler te maken.

Als je vrijgezel bent, nemen je vrienden een heel grote plaats in je leven in. Je voelt er weinig voor om je onafhankelijkheid op te geven voor een relatie die weleens heel serieus zou kunnen worden. Misschien ben je bang dat het geluk niet zal blijven duren… Toch kun je rekenen op een ontmoeting die je hele leven op zijn kop zet.

Werk en geld

Op je werk krijg je de kans om te schitteren, alleen of met de groep waarin je je een ware leidersfiguur hebt getoond. Je hebt zoveel troeven die je van anderen onderscheiden en je collega’s zien je dan ook als een voorbeeld.

Je weet je budget in evenwicht te houden, zij het niet zonder moeite. Je maakt er een erezaak van om alles zonder hulp van anderen te doen. Je neemt goede beslissingen en doet extra inspanning om te behouden wat je verworven hebt. Dat zul je trouwens het hele jaar door blijven doen.


Als je wilt weten wat je in 2022 te wachten staat, tel dan het getal van je levensweg op bij dat van het jaar. Hier leggen we jou uit hoe dat moet!


Tekst: Serge Ducas – Vertaling: Anne Davis

Las je dit al?

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Partner Content