Snelcursus astrologie: alles over het sterrenbeeld Schorpioen

Door De Redactie

Valt jouw geboortedag tussen 23 oktober en 22 november? Dan heb jij het sterrenbeeld Schorpioen, het teken van de dierenriem dat staat voor intense, veeleisende en vastberaden karakters. Ontdek wat jouw planeet is en hoe jij als ouder, collega en vriendin in het leven staat. 

SCHORPIOEN 23-10 t/m 22-11

  • Element: water
  • Planeet: Pluto
  • Kernwoorden: scherpzinnig, vastberaden, intens
  • Werkpunten: veeleisend, sarcastisch, ongenuanceerd

Sterrenbeeld Schorpioen in het leven

Karakter van de Schorpioen: Als Schorpioen ben je zeer diepgaand en onderzoekend. Oppervlakkigheid is niks voor jou. Je voelt mensen feilloos aan en je weet precies wat er aan de hand is. Emotioneel ben je intens, maar wel eerlijk. Moeilijkheden ga je niet snel uit de weg.

De Schorpioen in de liefde: Potentiële partners vinden jou mysterieus en dat klopt ook wel: je laat niet snel je ware aard zien. Dat doe je pas wanneer het helemaal goed voelt. Ben je verliefd, dan is het vaak zeer intens en hartstochtelijk. Wat jou betreft is het alles of niets.

De Schorpioen als ouder: Naar je kinderen toe ben je zeer beschermend. Je bent er echt voor hen. Je hebt altijd een luisterend oor en je gaat op al hun vragen in. Wel kun je soms intens reageren, wat kan afschrikken.

De Schorpioen als collega: Jij neemt je job zeer serieus. Je wordt door collega’s gerespecteerd vanwege je tomeloze inzet en je betrouwbaarheid, je zult nooit iemand verraden of te kijk zetten. Wel ben je vaak een beetje een einzelgänger. Roddels of praatjes bij de koffieautomaat interesseren je niet.

De Schorpioen als vriendin: Als Schorpioen heb jij niet zo’n behoefte aan een grote vriendenkring. Je hebt liever één goede vriendin, dan tien halve. Voor die ene vriendin ga je dan wel door het vuur. Soms kun je echter wat veeleisend zijn. Tegelijk kun jij ook goed alleen zijn: jij bent je eigen beste vriendin.

Tekst: Esther van Heerebeek

Niet te missen:

Partner Content