3 kindvriendelijke zomerbars die je absoluut moet bezoeken

3 kindvriendelijke zomerbars die je absoluut moet bezoeken

Zomerbars zijn de ideale uitvalsbasis voor een aperitiefmomentje in eigen land. Helemaal geweldig is het als ook je kinderen het er naar hun zin hebben. Doe ons maar een bezoekje aan een van deze kindvriendelijke zomerbars. Hou jij een stoeltje vrij?

De Loereman in Moorsel

Een kindvriendelijke zomerbar in de omgeving van Aalst, daar moet je wel even heen met je kroost! Papa Tom Chanet nam het initiatief en bedacht een zomers concept waar jong en oud welkom zijn. Afterworks, gezellige optredens of kampen bouwen met je kinderen: in deze zomerbar is er voor alle leeftijden een plaats.

Extra pluspunt: deze bar bevindt zich aan de Leirekensroute. Een perfecte tussenstop tijdens je fietstochtje.

Hier moet je zijn: Spruithoekstraat, 9310 Aalst

Chillmill in Hoogstraten

Een echte aanrader, alleen al voor de idyllische locatie. Je kunt genieten van een drankje terwijl je naar het geruis van de watermolen luistert. Je kinderen kunnen ondertussen naar hartelust spelen in de natuur. Op deze plaats krijg je nog echt het gevoel dat je kinderen even helemaal hun eigen ding kunnen doen. Ontdekken, spelen, ravotten én gegarandeerd vuile handjes.

Hier moet je zijn: Molenstraat 21, 2320 Hoogstraten

Bar Eliza in Brussel

Ook in onze hoofdstad kun je zalig zomeren met een glaasje in de hand. Bar Eliza zorgt voor sfeermuziek, voorleesuurtjes en leuke workshops. Je kroost kan er namelijk meehelpen met het bouwen van hun eigen speelplekje. Kinderen baas in Bruxelles, daar houden we van.

Hier moet je zijn: Parc Elizabeth, 1081 Koekelberg

View this post on Instagram

#bareliza #koekelberg #afterwork

A post shared by Hadri (@hadri89) on

Nog meer zomerplezier:

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)