De Libelle-Lentetour: 5x niet te missen tuinbeurzen

De Libelle-Lentetour: 5x niet te missen tuinbeurzen
Beautiful smiling mature women picking new plants in the gardening centre.

Deze lente stoppen we met onze vrolijke Libelle-caravan op enkele tuinbeurzen én op de Radio 2 Tuindag in Bokrijk. Spring even binnen voor een kleine attentie, tuininspiratie of een leuke wedstrijd! Zien we je daar?

De tuindagen zijn een echte speeltuin voor al wie groene vingers heeft, of wie graag vertoeft in het groen. Op deze beurzen vind je werkelijk alles voor een gelukkig tuinleven!

1Lifestyle Tuinbeurs in Ooidonk – van 20 tot en met 22 april 2019

© toerisme leiestreek

Tijdens het paasweekend strijkt de jaarlijkse Lifestyle Tuinbeurs neer in het kasteeldomein Ooidonk. Liefhebbers van natuur, tuinen en decoratie vinden er een 100-tal exposanten met planten, tuinmeubelen, huis- en tuindecoratie, countrykledij, tuinantiek, brocante, streekproducten,…

Hier moet je zijn: Ooidonkdreef 9, 9800 Deinze

Breng een bezoekje aan de Libelle Caravan op paasmaandag 22 april!

2Plantenbeurs Hombeek – 28 april 2019

©Klasse

De dorpskern van Hombeek wordt ook dit jaar weer omgetoverd tot een gezellige ontmoetingsplaats voor iedereen met groene vingers. Ongeveer 200 standhouders uit binnen- en buitenland bieden die dag weer heel wat moois aan voor in je tuin. Tussen al die fleurige prachtig en praal vind je ook fijne terrasjes om even uit te rusten.

Hier moet je zijn: Kruisbaan, 2800 Mechelen

3Radio 2 Tuindag – 1 mei 2019

©Bokrijk

Bezoek de unieke planten- en bloemenmarkt met meer dan 200 standhouders en maak je tuin helemaal ‘zomerklaar’. Deze dag staat in het teken van duurzaamheid, met herbruikbare draagtassen en dus minder plastiek. Op de plantenmarkt vind je heel wat plantensoorten die niet in de gewone handel te verkrijgen zijn.

Radio 2 is van de partij met live-uitzendingen en boeiende lezingen.

Hier moet je zijn: Domein Bokrijk – Bokrijklaan 1, 3600 Genk

4Tuindagen Beervelde – van 10 tot en met 12 mei 2019

© Tuindagen Beervelde

De Tuindagen in het Park van Beervelde zijn met haar 230 exposanten en meer dan 20.000 bezoekers, op Europees niveau, een begrip geworden voor liefhebbers van tuinbeurzen. Drie dagen lang, in de periodes half mei en half oktober, is het Park een schatkamer voor de meest veeleisende plantenliefhebber.

Hier moet je zijn: Park van Beervelde – Beervelde Dorp 75, 9080 Beervelde

Breng een bezoekje aan de Libelle Caravan op 11 mei!

5Hof & Huis Torhout – van 30 mei tot en met 2 juni 2019

In het prachtige park van het neogotisch Kasteel d’Aertrycke vind je tal van tuin-, interieur-, lifestyle- en foodstandjes. Breng ook een bezoekje aan het barbecue-eiland met grillmaster Peter De Clercq.

Hier moet je zijn: Kasteel d’Aertrycke – Zeeweg 42, 8820 Torhout

Breng een bezoekje aan de Libelle Caravan op 2 juni!

Pssst, wij zijn er ook!

Spot je onze Libelle-caravan? Kom zeker even een praatje slaan, ontvang een kleine attentie of doe mee aan een wedstrijd.

Tot dan!

 

Beeld: GettyImages

Lees ook:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)