©GettyImages

Homeschooling: dé leukste weekplanners voor kinderen

Thuiswerk en onderwijs met het huishouden en vrije tijd combineren: het is een kunst op zich. In zulke tijden kunnen weekplanners hét redmiddel zijn om meer structuur in de dagen te brengen en wat minder chaos in je hoofd. Hier alvast een overzicht van onze favorieten:

3x weekplanners

Lilliputiens stoffen weekplanner

Nu alles anders is, zijn nieuwe schema’s noodzakelijk. Voor de week én voor de dag. Deze mooi geïllustreerde weekplanner van Lilliputiens is een eerste hulpmiddel om kinderen notie van tijd bij te brengen. Met kaartjes die makkelijk te bevestigen zijn met klittenband kun je samen met je kind plannen. Zo leert je kind spelenderwijs een dag- en weekindeling te maken en ze beter te begrijpen.

weekplanners

€ 39,95 – Shop hier

Gezinnig Weekplanner Kind

Met één blik op het bord kan een kind de hele week overzien. Het biedt houvast en het bevordert de zelfstandigheid. Op 80 ronde magneetjes staan eenvoudige illustraties van verschillende activiteiten en personen.

weekplanners

€ 29,50 – Shop hier

Magnetische weekplanner

Deze planner heeft 60 pagina’s met alle dagen van de week, zodat je per dag je afspraken kunt noteren. Aan de onderkant is er nog ruimte voor to do’s. Je kunt ‘m ook aan de koelkast hangen, doordat er aan de achterkant twee magneetstroken zitten.
weekplanners
€ 4,50 – Shop hier

Nog meer coronatips

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief (onderaan de homepage) om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Partner Content