Zoveel gelukkiger na mijn borstvergroting: het verhaal van Leen

Door Els Lips

Leen had al geen grote boezem, maar toen ze bevallen was van haar tweede kindje, had ze “letterlijk niets meer”. Na vier jaar twijfelen en elke keer opnieuw die confrontatie in het pashokje, zette ze de stap naar een borstvergroting. En ze zou het zó opnieuw doen. 

Blijven twijfelen

Ze had er al vaak over nagedacht, het ook al besproken met haar huisarts, maar jonge mama Leen bleef maar twijfelen over een borstvergroting. Ook al spookte het elke zomer opnieuw door haar hoofd, na de zoveelste confrontatie bij het passen van een bikini. Toen haar tweede kindje geboren was en er naar eigen zeggen letterlijk niets meer van haar boezem overbleef, hakte ze de knoop door.

Belangrijk voor Leen was dat het resultaat natuurlijk zou ogen. Na geruststellende gesprekken met de arts en vrienden en familie die haar allemaal begrepen, vond de operatie plaats. De eerste keer na de ingreep toen ze in de spiegel keek, noemt Leen een gelukzalig moment: “Ik kon wel uren naar mezelf blijven kijken.”

In ons videoportret kun je het volledige verhaal van Leen bekijken. En in dit artikel krijg je meer informatie over een borstvergroting en wat er allemaal bij komt kijken.

Volgende week kun je het videoportret bekijken van lezeres Christine, die een ooglidcorrectie onderging.

Nog meer verhalen van lezeressen:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!