Dé uitdaging voor december: fit in je feest-outfit!

Advertorial

Boom versierd? Check. Kerstmenu? Check. Pakjes? Check. En jijzelf? Dit mag je niet vergeten: tijd maken in je feestplanning om straks te stralen… Tip: de nieuwe (gratis) Nutriboot-app helpt je om dat in de praktijk te doen en je wordt er nog voor beloond ook. Fit in je feest-outfit: check!

Doe jij mee met de Nutriboot-challenge?

Waarom zou je wachten met goede voornemens maken – en ze uit te voeren – tot 1 januari? Meer bewegen, gezonder eten, genoeg ontspannen… Als je nú begint, heb je al resultaat met de feestdagen. En omdat je dan al goed (en gemotiveerd) bezig bent, maken extra kerstkilootjes minder kans… Genoeg overtuigende argumenten, de vraag is: hoe begin je eraan?

Daag jezelf uit

Wist je dat het drie weken duurt om een gezonde gewoonte te leren en vol te houden? Nú is dus het moment om te starten voor het nieuwe jaar! Hoe doe je dat? Stap voor stap… met de Fit in je feest-outfit challenge van Nutriboot. De allereerste uitdaging van deze gloednieuwe app is een stappen-challenge. Moeilijk is het niet: je download de app en kan jouw persoonlijke level kiezen voor deze december-challenge. Done? Dan krijg je 14 dagen lang elke dag handige tips voor een gezonde(re) lifestyle én concrete uitdagingen om je wandelroutine met 20 % te vergroten. Op je app kan je – in realtime – zien hoe je het ervan af brengt in vergelijking met de andere deelnemers aan de challenge. Een beetje competitie werkt motiverend! En om het nog leuker te maken: als je je persoonlijke doel haalt en in de top 50 van deze december-challenge van Nutriboot eindigt, kan je een toffe beloning winnen: een handige waterfles, een yogamatje, gezonde én duurzame snacks van EITfood… Er is zelfs een Fitbit voor de winnaar van deze stappenchallenge.

Waar wil jij aan werken?

Méér beweging, da’s – letterlijk en figuurlijk – de eerste stap op weg naar een fittere, strakkere versie van jezelf en een gezonder leven. Daarom is deze eerste challenge van Nutriboot een stappen-challenge. Maar er is meer nodig om je goed en zelfs beter in je vel te voelen: evenwichtig eten, een goed slaappatroon, genoeg in- én ontspanning inbouwen in je dagelijkse leven… Je Nutriboot-app coacht je niet alleen doorheen je challenge, maar motiveert je en helpt je met dagelijkse tips om de beste versie van jezelf te worden.

Wil jij…

1. Gezond(er) eten?

Wil je gezonder en evenwichtiger gaan eten? (En misschien daardoor ook wat kilootjes kwijt, als fijn neveneffect?) Met elke dag praktische tips van je Nutriboot-challenge lukt het gemakkelijker om blijvend veranderingen aan te brengen in je eetpatroon.

Slimme tip van Nutriboot: 5 basisprincipes van gezond eten:
?️ Maak een wekelijks maaltijdplan ? Kook je eigen eten ? Kies recepten die rijk zijn aan groenten & fruit ? Eet kleine porties ? Drink vooral water

2. Meer bewegen?

Een betere conditie, een strakker lichaam: wordt dat je volgende Nutriboot-challenge? Met het juiste advies om meer en vooral slimmer te bewegen, lukt het om je voornemens echt in de praktijk om te zetten.

Slimme tip van Nutriboot: Hou je work-outs gevarieerd ?♂️? Verander routines elke 4-8 weken. Het zal je helpen nieuwe spieren op te bouwen ? en weer zin te krijgen om te sporten! ?

3. Jezelf motiveren?

Hoe hou je vol? Hoe daag je jezelf uit om de beste versie van jezelf te worden? De positieve boodschappen van je Nutriboot-app zijn kleine steuntjes die je elke dag helpen om jezelf te motiveren, vol te houden en nieuwe, gezonde gewoontes in je leven in te bouwen.

Slimme tip van Nutriboot: Wist je dat een positieve instelling je levensduur kan verlengen? ? Identificeer negatief denken ? Doe aan positieve peptalk! ? Omring jezelf met positieve mensen.

Doe je mee met de december-challenge? Download gratis de Nutriboot app.
Meer weten: Nutriboot-Lifestyle Challenges – Apps on Google Play

Virginie Claes , presentatrice en mama van Louis en Claire doet ook mee.
Volg haar op Instagram.