Deal van de dag: Een goede weerstand met Supradyn® Energy

Door De Redactie

Stress op het werk, een weinig evenwichtige voeding, veranderende weersomstandigheden… Een energiedipje is jammer genoeg nooit ver weg. Supradyn® Energy is perfect om je batterijen snel op te laden en je energie te herwinnen. Deze lekker zachte en fruitige multivitamines ondersteunen je weerstand tijdens periodes van vermoeidheid en helpen je er zo weer bovenop!

Supradyn® Energy vitamines

Ons lichaam is een bron van natuurlijke energie, maar soms hebben we een kleine push nodig om die energie weer te activeren. Dankzij een slimme combinatie van essentiële vitamines (o.a. B6, B8, B12 en C) ondersteunt Supradyn® Energy je weerstand en energie zodat jij je goed en veerkrachtig voelt tijdens periodes van vermoeidheid.

Dit voedingssupplement kan je dagelijks gebruiken, het ganse jaar lang. De Supradyn® Energy gummies zijn gemakkelijk zonder water in te nemen en kunnen daardoor overal gebruikt worden: onderweg, op kantoor of gewoon thuis aan de keukentafel. De lekkere, fruitige smaak van sinaasappel, kers en framboos nemen we er graag bij! Bovendien bevatten de gummies geen soja, gluten of lactose en zijn ze geschikt voor volwassenen en kinderen boven 12 jaar.

Kortom, de Supradyn® Energy gummies zijn jouw ideale partner in crime om elk dipje meteen te overwinnen! Test het nu uit met een grote korting via Shedeals!

Wat houdt deze Shedealsaanbieding in?

Je betaalt slechts € 17,95 i.p.v. € 35,90 voor 2 potjes Supradyn® Energy vitamines die elk 70 gummies bevatten. Bij je thuis bezorgd, exclusief verzendingskosten.

Deze aanbieding staat online tot en met 30/08/2015. Alle info en voorwaarden vind je op shedeals.be.

Partner Content