Deze Hot Drink helpt je sneller af van verkoudheden en griep

Deze Hot Drink helpt je sneller af van verkoudheden en griep

A. Vogel ontwikkelde hiervoor een volledig nieuw product, om snel beter te worden bij griep en verkoudheden: de Echinaforce Hot Drink. Een krachtige formule met Echinacea Purpurea en vlierbes, die het herstel versnelt en de symptomen vermindert. Wetenschappelijk onderzoek heeft uitgewezen dat de inname van Echinacea Purpurea de kans op een verkoudheid vermindert met meer dan de helft, en dat het ook de duur van de verkoudheid terugdringt met 1 tot 4 dagen.

Maar er is meer want deze Hot Drink kan ook gebruikt worden voor het onderhouden van de dagelijkse weerstand, om extra weerstand op te bouwen en om beter te worden, afhankelijk van de dosering. De 100% natuurlijke drank maak je door een dosis siroop op te lossen in warm (of koud) water, waardoor het dankzij de vlierbessensmaak een lekkere (warme) drank wordt. Met een aangepaste dosering is deze Hot Drink zelfs geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.

Wil je jouw weerstand onderhouden? Dan is het aangewezen om 1 dosering per dag te drinken.
Wil je extra weerstand opbouwen, dan verdubbel je de dossis tot 2 per dag.
Heb je een verkoudheid of een griepje te pakken? Dan wordt aangeraden om het aantal dagelijkse innames op te drijven tot 3 à 5.

 

 

Verkrijgbaar bij apotheek aan de adviesprijs van 9,95 euro

 

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)