Doe mee met Libelle’s grote afslankplan!

Door De Redactie

Myra, Fleur, Nancy en Ivonna hebben allemaal één streefdoel voor ogen: gewicht verliezen in 2016! Libelle zal deze vrouwen hun goed voornemen online opvolgen tot in de zomer van 2016. Zo beleef je samen met hen de strijd (en overwinningen!) tegen de kilo’s. Lees hun verhaal en motivatie volgende week in Libelle nummer 2 van januari.

Wil je ook graag enkele kilootjes verliezen? Start dan samen met deze vier dames met een realistisch voedingsplan en ga voor een gezond 2016! De feestdagen zijn voorbij en het is nog altijd niet te laat om te kiezen voor een goed voornemen.

De dames staan er natuurlijk niet alleen voor, maar krijgen advies van diëtiste Annelies. Zij stippelt voor elk van hen een specifiek voedingsplan uit met voldoende beweging. Het zal niet altijd even makkelijk zijn en af en toe komen de dames misschien wel eens (zoete of hartige) verleiding tegen op hun pad. Je kan de dames hun vooruitgang vanaf volgende week volgen op onze website via persoonlijke video’s en getuigenissen. Steun hen ook via onze Facebook-pagina, daar kunnen jullie met z’n allen ervaringen over diëten, gezond leven en bewegen delen.

Het volledige Libelle-team wenst Myra, Fleur, Nancy, Ivonna en al onze lezeressen heel veel succes met het Libelle afslankplan! En vergeet niet om vooral te genieten van het leven… 

 

Partner Content