Houd je energie op peil

Houd je energie op peil

 

  • Bewegen, bewegen, bewegen. Je zou denken dat het alleen maar energie kost, maar door te bewegen krijg je juist méér energie! Je zet immers je bloedsomloop in werking. Eens die flink stroomt, circuleert er voldoende zuurstof naar onze organen en hersenen. En net door onze hersenen van verse zuurstof te voorzien, voelen we ons energiek. Dagelijks een half uurtje bewegen en je kunt er de hele zomer flink tegen aan gaan!
  • Lachen! Als de zon schijnt is iedereen vrolijk, maar eens de temperatuur daalt verdwijnt, duiken de zure gezichten weer op. Laat je niet verleiden tot gemopper: lachen is een must om het hele jaar door te komen. In de zomer gaat het haast vanzelf, maar vooral in de donkere maanden is een leuke giechelbui écht nodig. Het ontstrest je, je buikspieren krijgen een gratis work-out en jij houdt er energie aan over. Geen zin om te lachen? Huur een dolle komedie of nodig een vriendin uit die je gegarandeerd aan het lachen brengt.
  • Feestje en dansen maar! Schuif je meubels aan de kant, geef een flinke draai aan de volumeknop en dansen maar! Organiseer af en toe een leuk feestje, voor je gezin, voor je vrienden, …. Als het maar leuk wordt! Doe eens lekker gek en geef een themafeest. Op een Hawaï feestje ontbreekt het niet aan cocktails, leuke outfits en het wordt gegarandeerd fun!
  • Ben je al op vakantie geweest en mis je de sfeer? Geen enkele geur is zo verbonden met je vakantie als die van zonnebrandcrème! Smeer jezelf in met je favoriete crème en je voelt je weer helemaal zomers!
  • Komt de vermoeidheid opzetten? Doe een middagdutje! Houd het bij een half uurtje, dat is net genoeg om je dag fris verder te zetten. Langer dutten, maakt je nog futlozer.
  • Vakantieherinneringen. Koester je mooiste vakantiemoment. Print de leukste foto van je laatste vakantie op groot formaat en hang hem naast de keukentafel. Of kader de romantische foto in en zet hem naast je pc. Of waarom maak je geen kalender met de leukste foto’s zodat je het hele jaar door van je vakantie kan blijven genieten?! Elke keer als je er naar kijkt zal je je gegarandeerd eventjes beter voelen!

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)