In welke positie slaap jij?

Door De Redactie

Slaap jij op je zij? Of lig je languit op je rug? Ontdek wat jouw slaappositie vertelt over je karakter.

De Britse professor Chris Idzikowski onderzocht de zes populairste slaapposities en wat ze betekenen. 

1. De foetus

De foetuspositie is de populairste manier van slapen. Foetusslapers zijn harde bolsters met een zachte gevoelige kern. Ze zijn verlegen wanneer ze iemand leren kennen maar bloeien helemaal open na een tijdje. Ook zijn ze geordend wat soms leidt tot overbezorgdheid

2. De boomstam

Boomstammen zijn gemakkelijke mensen. Ze zijn gemakkelijk in de omgang, sociaal en ze horen er graag bij. Daarnaast vertrouwen ze snel onbekenden waardoor ze af en toe als naïef bestempeld kunnen worden. 

3. De verlanger

Mensen die slapen op hun zij met hun armen gestrekt alsof ze naar iets grijpen zijn verlangers. Ze zijn open van geest maar kunnen soms cynisch uit de hoek komen. Ze twijfelen dan wel lang over beslissingen, eens ze een beslissing genomen hebben wijken ze er niet meer van af. 

4. De zeester

De open armen van zeesterren verraden al hun karakter. Mensen die op hun rug liggen met hun armen open zijn goede luisteraars en helpen graag anderen. Ook houden ze zich eerder afzijdig en staan ze niet graag in het middelpunt van de belangstelling

5. De soldaat

Stille mensen nemen 's nachts een soldatenpositie aan. Ze zijn niet alleen stil, ze zijn ook terughoudend en houden niet van te veel poespas. De gereserveerde soldaten stellen daarnaast hoge eisen voor zichzelf en hun omgeving. 

6. De vrije val

Slecht nieuws voor de slapers die op hun buik liggen. Volgens Idzikowski zijn deze slapers echte kuddedieren die niet tegen kritiek kunnen en onbezonnen zijn. Ook zijn ze snel op hun tenen getrapt en aan de nerveuze kant.

Bron: Flair

Partner Content