Lees je fitheid af op je uurwerk

Door De Redactie
Niet iedereen met interesse voor z'n algemene fitheid heeft tijd of zin om een gestructureerd trainingsplan te volgen. Dagelijks bewegen heeft echter altijd een positief effect op de gezond en die activiteit kan je dankzij Polar nu gewoon aflezen op je uurwerk!

De Polar FA20 registreert 24/7 alle bewegingsactiviteiten dankzij een ingebouwde beweegsensor en is ideaal voor wie het bewijs wil dat actief zijn een positief effect heeft op de fitheid van je lichaam.

Het uurwerk werd ontworpen voor mensen die hun dagelijkse activiteit willen meten of die fysiek actiever willen zijn door te bewegen aan een lage intensiteit, zoals wij wandelen of joggen. De activity computer registreert alle stapbewegingen en toont het calorieverbruik, de afgelegde afstand, het aantal actieve stappen en de duur van je activiteit.

Het is algemeen erkend dat men elke dag minimaal 30 minuten aan een gemiddelde intensiteit actief zou moeten zijn om overgewicht, hart- en vaatziekten en een te hoge bloeddruk tegen te gaan. Een duidelijke grafische weergave informeert de gebruiker continu over hoeveel minuten hij/zij die dag actief geweest is.

Wij testten de nieuwe Polar-telg uit en werden meteen met onze neus op de feiten gedrukt: we bewegen té weinig. We konden tijdens onze testperiode duidelijk opmaken hoeveel we per dag beweegden. Bovendien krijg je meteen ook te zien hoe lang je bewogen hebt én hoeveel calorieverbruik hiermee gepaard ging. Na een aantal dagen kan je ook checken of je gezondheid of je conditie verbetert, wat je meteen aanzet tot meer beweging!

Een leuk hebbeding dus, dat er bovendien ook nog eens trendy en stijlvol uitziet.

De Polar FA20 kost 99,90 euro en is verkrijgbaar in zwart en wit en wordt als een horloge om de pols gedragen. Dankzij de 24/7 activiteitsmeting zie je meteen het nut van je inspanningen.

Partner Content