Libelle’s Grote Afslankplan: Fleur – week 13 & 14

Libelle's Grote Afslankplan: Fleur - week 13 & 14

Afslankambassadrices Ivonna, Nancy, Myra en Fleur gaan tussen januari en juni de strijd met de kilo’s aan, onder begeleiding van Libelle-diëtiste Annelies. Hoe gaat het intussen met Fleur? Bekijk hier haar fotodagboek van week 13 en 14.

Zaterdag 2 april

Weekendje weg in Nederland met vrienden. En dan is er zelfs tijd om te sporten: de aperitiefjes en minder gezonde maaltijden probeer ik te compenseren door te kajakken. 🙂

 

Zondag 3 april

 

Vandaag deden we een fietstocht. Achteraf geniet iedereen van een stuk appeltaart, maar ik laat het aan me voorbij gaan. Zélfs als de serveerster vraagt of ik zeker geen stukje wil.

 

Maandag 4 april

Het weekendje weg heeft zijn tol geëist. Voor we vertrokken zat ik op mijn laagste gewicht, maar nu is er weer een kilo bij. Snif. 🙁

 

Woensdag 6 april

Nadat ik de jongens in bed heb gelegd en het huis wat heb opgeruimd, ga ik om 21u30 nog op de crosstrainer staan. Ik hou het een kwartiertje vol.

 

Dinsdag 12 april

Ziet dit er niet heerlijk uit? Deze keer geen koekjes of taart op het werk, collega Sarah trakteert met verse fruitsalade voor haar verjaardag!

 

Woensdag 13 april

Een homemade slaatje met geitenkaas en spekjes. Ik heb besloten om voortaan ‘s avonds enkel nog soep of een slaatje te eten. Mijn gewicht blijft maar stijgen, dus ik moet me herpakken.

Vrijdag 15 april

 

Om mezelf gemotiveerd te houden, heb ik besloten een #100healthydays challenge te doen op Instagram. Dat wil zeggen dat ik iedere dag een foto moet posten over m’n gezonde levensstijl, en dat gedurende 100 dagen. Benieuwd!

 

Beeld: Joost Joossen

Meer weten over Libelle’s Grote Afslankplan?

 

 

 

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)