Libelle’s Grote Afslankplan: Fleur – week 17 & 18

Libelle's Grote Afslankplan: Fleur - week 17 & 18

Afslankambassadrices Ivonna, Nancy, Myra en Fleur gaan tussen januari en juni de strijd met de kilo’s aan, onder begeleiding van Libelle-diëtiste Annelies. Hoe gaat het intussen met Fleur? Bekijk hier haar fotodagboek van week 17 en 18.

Woensdag 4 mei

Wijn proeven voor ons trouwfeest. Er zijn ergere dingen om te doen op een woensdag 🙂 We lieten veel restjes staan, maar ik moet er eerlijkheidshalve wel bij zeggen dat ook de nootjes en het stokbrood op tafel eraan moesten geloven.

 

Vrijdag 6 mei

 

 

Op het Lentefeest waar we vandaag naartoe gingen, mochten de kindjes zelf pizza’s maken. Daarna waren de grote mensen ook aan de beurt. Ik heb m’n best gedaan om niet te overdrijven, en dat is goed gelukt! Maar aan de verse chocomousse die daarna kwam, kon ik écht niet weerstaan… Gelukkig waren we met de fiets gekomen – een heel eind – dus ik voelde me niet schuldig.

Zaterdag 7 mei

Terwijl de kinderen hun middagdutje deden, greep ik m’n kans! Even me-time in de tuin: zalig. Vier maanden geleden zou ik m’n bikini nooit zo snel uit de kast hebben gehaald, maar nu ik wat kilo’s kwijt ben, voel ik me een stuk zelfzekerder.

 

Zondag 8 mei

Het moederdagontbijt van mijn twee jongens en Mias, de schatten! Met vers fruit en sinaasappelsap. Oké, ook wel koffiekoeken, maar dat moet kunnen op zo’n dag vind ik 😉

‘s Avonds deden we een barbecue. In plaats van een overdaad aan vlees bakte Mias een kreeft. Superlekker en een pak minder calorieën.

 

Maandag 9 mei

Niet enkel luieren met het mooie weer, maar ook Kubb spelen. Goed voor de armspieren!

Vrijdag 13 mei

Het avondmaal: een spinazie-kaasburger. Keilekker, maar een beetje te weinig… Gelukkig was Mias zo lief om een ananas te versnijden voor me. Anders was ik zeker in de zak met borrelnootjes gedoken!

Maandag 16 mei

Eindelijk is m’n gewicht opnieuw aan het zakken! Ik heb heel lang geschommeld rond hetzelfde getal, maar nu zit er toch weer schot in de zaak. Momenteel ben ik 7 kilo kwijt. Nog twee te gaan. Maar ik heb er goede hoop op dat dit zal lukken 🙂

 

Beeld: Joost Joossen

 

 

Meer weten over Libelle’s Grote Afslankplan?

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)