Libelle’s Grote Afslankplan: Fleur – week 19 & 20

Door Sanne De Lee

Afslankambassadrices Ivonna, Nancy, Myra en Fleur gaan tussen januari en juni de strijd met de kilo’s aan, onder begeleiding van Libelle-diëtiste Annelies. Hoe gaat het intussen met Fleur? Bekijk hier haar dagboek van week 19 en 20.

Vrijdag 20 mei

Vandaag was het tweede pasmoment voor mijn trouwkleed (ik trouw in september met Mias). Een heerlijk gevoel om mijn jurk nog eens aan te hebben! Ik voel me goed, en dat merkt ookt getuige Charlotte. Ze vindt dat ik er superslank uitzie. Fijn! Na het passen zijn we nog even gaan shoppen. De buit: drie rokken en drie topjes. Het was een goede dag!

 

Zaterdag 21 mei

Op bezoek bij een vriend in Brussel. We gaan gezellig parkhangen met een paar vrienden. Er is taart -waar ik geen nee tegen zeg- maar ik voetbal ook mee met Otto, dus ik heb m’n beweging toch gehad!

 

Zondag 22 mei

Een dag vòl eten vandaag! Eerst een bezoekje aan mijn tante. Ze maakte kalkoen met kroketten en erwtjes: su-per-lekker! Daarna gaan we naar mijn zus om taart te eten voor de communie van m’n nichtje en achteraf nog op bezoek bij mijn papa. Gelukkig kregen we daar géén chocolade of taart voor onze neus.

 

Dinsdag 24 mei

De week is niet zo goed begonnen… Ik voel me niet zo goed in mijn vel en dat slaat meteen op mijn eetpatroon (emo-eter: check!): gisteren moest een zak Maltesers eraan geloven, vandag een zak M&M’s. Ai, ai, ai…

 

Donderdag 26 mei

Vandaag en gisteren krijgen we opleiding op het werk. En dat betekent: minder tijd om te snacken tussendoor (goed voor mijn dieet). Maar ook: belegde broodjes tussen de middag (minder goed voor mijn dieet). Ik neem er drie, terwijl ik met twee eigenlijk genoeg zou hebben.

Het goede nieuws is wel dat ik op hetzelfde gewicht blijf hangen. Een klein wonder, gezien mijn uitspattingen van de voorbije twee weken.

Maandag 30 mei

Afgelopen weekend was het vrijgezellenfeest van mijn vriendin en getuige Charlotte. We hielden het binnen de perken wat eten betreft, aangezien ook zij geen extra kilo’s op haar trouwdag wil 🙂

Beeld: Joost Joossen

Meer weten over Libelle’s Grote Afslankplan?

 

Partner Content