Libelle’s Grote Afslankplan: Myra – week 19 & 20

Door Sanne De Lee

Afslankambassadrices Ivonna, Nancy, Myra en Fleur gaan tussen januari en juni de strijd met de kilo’s aan, onder begeleiding van Libelle-diëtiste Annelies. Hoe gaat het intussen met Myra? Bekijk hier haar fotodagboek van week 19 & 20.

Dinsdag 10 mei

IMG_8242

I love bosbessen en aardbeien! Nu het seizoen weer is aangebroken, geniet ik nóg meer van mijn gezonde ontbijt met vers fruit.

 

IMG_8244

En nog steeds weeg ik alles netjes af!

 

Donderdag 12 mei

 

IMG_8249

Vandaag klusdag. Ik heb m’n tafel en stoelen een fris kleurtje gegeven. Een behoorlijk werkje. Dus achteraf vond ik wel dat ik een glaasje roze bubbels had verdiend. En of dat smaakte!

Zaterdag 14 mei

IMG_8256

Een slaatje met goed gekruide aubergine uit de oven en een kikkererwtenburger: smullen!

 

Zondag 15 mei

 

IMG_8269

Ik ben alleen thuis vandaag. Vroeger zou ik al snel een makkelijke maaltijd in de oven schuiven, maar nu neem ik toch de tijd om voor mezelf te koken. Een stukje wijting met groene asperges. Ik was de inspiratie voor gezonde maaltijden een beetje kwijt, maar nu laat ik sinds een paar weken een maaltijdbox aan huis leveren. Superlekkere recepten die ik makkelijk kan aanpassen aan mijn dieet en de hoeveelheden die ik mag eten.

Woensdag 18 mei

IMG_8262

Céleste liet vandaag haar lange haren knippen en we besloten ze te doneren aan Think Pink! Het geeft een fijn gevoel om een goede daad te kunnen doen!

Donderdag 19 mei

IMG_8275

Op internet kwam ik een receptje tegen voor een gezond drankje: een geschilde komkommer in stukjes, samen met 4 citroenen in schijfjes en een stuk geraspte gember. Daarbij doe je 8 glazen water en dat zet je minstens 12 uur in de koelkast. Het zou je helpen op gewicht te verliezen, maar daar geloof ik niet veel van 🙂 Het is gewoon lekker en verfrissend!

Zaterdag 20 mei tot maandag 23 mei

Ik heb dit weekend drie nachtdiensten en ga achteraf bewust niet op de weegschaal staan. Intussen weet ik dat mijn gewicht nogal kan schommelen als ik de nacht moet doen, dus ik wil niet gedemotiveerd geraken. Ik ben net nog een paar honderd gram kwijt en voel me hierdoor fantastisch. Dat gevoel wil ik vooral behouden, dus ik besluit me pas woensdag te zullen wegen.

Dinsdag 24 mei

IMG_8276

Het einde van het afslankplan komt almaar dichterbij! Aangezien ik toch nog enkele kilo’s kwijt wil, zal ik nog ietsje meer mijn best moeten doen. Maar ik voel me super en ben nog steeds gemotiveerd, dus ik heb er zin in!

 

Beeld: Joost Joossen

 

Meer weten over Libelle’s Grote Afslankplan?

Partner Content