Libelle’s Grote Afslankplan: Myra – week 8

Door Sanne De Lee

Afslankambassadrices Ivonna, Nancy, Myra en Fleur gaan tussen januari en juni de strijd met de kilo’s aan, onder begeleiding van Libelle-diëtiste Annelies. Hoe gaat het intussen met Myra? Bekijk hier haar fotodagboek van week 8.

Dinsdag 23 februari

IMG_7427

Heerlijk ontbijtje! Weliswaar om 14 uur, want ik moet straks nog een nacht werken.

 

Dinsdag 23 op woensdag 24 februari

IMG_7432

Magere natuuryoghurt: mijn tussendoortje tijdens de nachtdienst.

 

Woensdag 24 februari

Ik ben geen gram kwijt… Misschien omdat ik net nachtdienst heb gehad en maar twee uurtjes heb geslapen? Diëtiste Annelies vermoed eerder dat mijn wisselende uren roet in het eten hebben gegooid. Ach, ik laat me er in ieder geval niet door ontmoedigen. Volgende week beter!

 

Donderderdag 25 februari

IMG_7435

Lasagnedag vandaag. Ik maak een grote portie zonder bechamelsaus voor in de vriezer en met de rest maak ik een courgettelasagne voor mezelf.

 

Vrijdag 26 februari

IMG_7426

Vroeger at ik Céleste haar restjes op, nu verdwijnen ze meteen in de vuilnisbak.

 

Zaterdag 27 februari

image2

Céleste heeft balletoptreden, dus het is een druk – maar gezellig – weekend!

 

Zondag 28 februari

IMG_7438

Profiteren van een gezonde maaltijd: kip met champignons, paprika en ui. Toch voel ik me een beetje schuldig, want gisteravond heb ik opnieuw een binge-eatingmoment gehad. Ik weet precies waaraan dat lag: gisteren was het heel druk tijdens Céleste haar optreden en heb ik weinig gegeten en gedronken. Resultaat: toen ik thuiskwam heb ik me volledig laten gaan. Stom, stom, stom! Als dat maar geen weerslag heeft op de weegschaal…

Maandag 29 februari

De komende twee maanden zullen er helemaal anders uitzien. Ik moet maar 3 weekends werken en heb door de week een vaste dagdienst. Dat zal mijn dieet ook zéker ten goede komen. Leve de regelmaat! 🙂

 

 

 

Beeld: Joost Joossen

 

 

 

Meer weten over Libelle’s Grote Afslankplan?

Partner Content