Libelle’s Grote Afslankplan: Nancy – week 22 & 23

Libelle's Grote Afslankplan: Nancy - week 22 & 23

Afslankambassadrices Ivonna, Nancy, Myra en Fleur gaan tussen januari en juni de strijd met de kilo’s aan, onder begeleiding van Libelle-diëtiste Annelies. Hoe gaat het intussen met Nancy? Bekijk hier haar dagboek van week 22 en 23.

Donderdag 2 juni – zondag 5 juni

Ik heb er zo lang naar uit gekeken en nu is het eindelijk zo ver: onze citytrip met de vriendinnen naar Praag. Het ideale moment om even mijn zinnen te verzetten en de toestand met mijn hand te vergeten. We hebben enorm veel gelachen, plezier gemaakt, gebabbeld en gewoon genoten. Ik had me op voorhand voorgenomen me niet te laten gaan. Het zou zonde zijn om 4 dagen lang alle remmen los te gooien en de kilo’s waarvoor ik zo heb gezwoegd er weer aan te eten. Dus heb ik maar 2 glaasjes alcohol gedronken, at ik een slaatje ‘s middags en ging ik voor frozen yoghurt als snack in plaats van ijs. En stonden mijn vriendinnen in de supermarkt iets lekkers uit te kiezen, dan nam ik een bakje frambozen. Ik ben best trots op mezelf! Natuurlijk heb ik af en toe gezondigd, maar dat hoort er nu eenmaal bij. En daarbij: danzkij het vele wandelen heb ik ongetwijfeld een heleboel calorieën verbrand 😉

Frozen Yoghurt als frisse snack!


Klaar voor een flinke wandeling!

Een héél klein beetje zondigen…

Woensdag 8 juni

Yes, het kersenseizoen is weer aangebroken! Intussen kan ik hiervan net zo hard van genieten als van een stukje chocolade. Ik merk echt dat de zin om te snoepen een stuk is verminderd.

Donderdag 9 juni

Mijn fruitmand zag er nooit zo vol en kleurrijk uit 😉

Zondag 12 juni

Ik heb brood zo goed als volledig geschrapt, maar op zondag smul ik wel nog graag van een verse pistolet. Dat smaakt, maar ik merk wel dat mijn buik achteraf opgeblazen is. Er is nog wel meer dat ik de laatste tijd opmerk. Als ik eens snoep of vet eet, blijft er in mijn mond urenlang nog een vreemd gevoel hangen. Het lijkt wel of het vet en de suiker letterlijk in mijn mond blijven plakken. Zouden mijn smaakpapillen zich hebben aangepast?!

Donderdag 16 juni

Lunch met volkoren croques met gerookte zalm en een salade.

Nog twee weekjes en ons project is afgelopen! Ik ben superblij met het resultaat dat ik tot hiertoe hebt behaald, maar hier stopt het niet. Ik blijf verdergaan op de gezonde weg en wil nog wel wat kilo’s kwijt op een rustig tempo.

Donderdag 23 juni

De na-fotoshoot voor Libelle waarin we ons nieuwe lijf showen, is net ingeblikt! Het resultaat is te bewonderen op 14 juli in Libelle. Spannend!

Beeld: Joost Joossen

Meer weten over Libelle’s Grote Afslankplan?

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)