Libelle’s Grote Afslankplan: Fleur – week 15 & 16

Libelle's Grote Afslankplan: Fleur - week 15 & 16

Afslankambassadrices Ivonna, Nancy, Myra en Fleur gaan tussen januari en juni de strijd met de kilo’s aan, onder begeleiding van Libelle-diëtiste Annelies. Hoe gaat het intussen met Fleur? Bekijk hier haar fotodagboek van week 15 en 16.

Maandag 18 april

We hebben met de collega’s een eetverbond opgericht. Iemand kookt voor een tiental collega’s de lunch op maandag en we lossen elkaar elke week af. Zo moet je de andere negen weken niet zelf voor je eten zorgen én eet je gevarieerd en gezond. Superhandig! Dit was de eerste maaltijd: frisse quinoa.

Woensdag 19 april

Deze berg groenten en fruit bracht Mias mee van de winkel. Als dat niet goed is voor de motivatie 🙂 Ik voel me echt helemaal back on track!

 

Donderdag 20 april

 

Vanavond grillen we groenten in de oven: superlekker en weinig calorieën.

 

Vrijdag 22 april

Tijdens een avondje uit met Mias kon ik niet weerstaan aan een dame blanche…

 

Zaterdag 23 april

Een heerlijk weekend uitwaaien aan zee met m’n twee getuigen. We hebben veel gewandeld op het strand, gezond gegeten én veel gelachen. Allemaal goed voor de lijn.

 

Zondag 24 april

 

Het weekend hebben we afgesloten in een gezellige koffiebar. Aangezien ik geen koffie drink, koos ik voor huisgemaakte ijsthee.

 

Donderdag 28 april

We kregen een gezond ontbijt op het werk. Collega Sarah en ik genoten van de vitamientjes. Er was ook een sappentrapper: je moest fietsen om de blender te doen draaien. Zo kregen we meteen ook wat beweging!

Zaterdag 1 mei

‘s Avonds eten we nu vaak een slaatje. En met een professionele kok als lief is dat nooit saai! Mijn gewicht blijft intussen rond 75 kilo schommelen. Ik kom niet bij, maar val helaas ook niet meer af. Dat is nu al een paar weken zo, en dat terwijl ik eigenlijk nog 6 kilo wil vermageren. Maar ik blijf het volhouden! Er zal wel een moment komen dat ik eindelijk onder die verdomde 75 kilo duik. Dat moét wel 😉

 

Beeld: Joost Joossen

Meer weten over Libelle’s Grote Afslankplan?

 

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)