Met deze superslimme waterfles drink jij makkelijk die 2 liter per dag

Voldoende water drinken is belangrijk, maar toch ook wel een beetje moeilijk. We vergeten een fles mee te nemen of vergeten gewoon te drinken. Maar nu is er een oplossing: deze waterfles geeft je een seintje wanneer je wat water moet drinken en het is ook nog eens een mooi accessoire.

Deze waterfles van EQUA is een slim stukje technologie. Het design is zo gemaakt dat er onderaan een lampje zit. Dat licht op wanneer het tijd is om te drinken. Handig! Hoe werkt het?

  • In de fles zit een bewegingssensor, die houdt bij wanneer je de fles oppakt en schuin houdt om te drinken.
  • Bij de waterfles hoort ook een appje, waarin je je persoonlijke gegevens invult zoals je gewicht en lengte. Zo weet de fles hoeveel water je zou moeten drinken en wanneer het tijd is voor een slokje, licht het lampje op.

Design

De fles is niet enkel goed voor je gezondheid, ze werkt ook gewoon als thermos. Je water blijft koel, je thee en koffie warm voor wel 24 uur. De flessen zijn ook gewoon mooi, ze worden gemaakt van roestvrij staal met een marmeren dop.

Ben jij al overtuigd?

Als je een pre-order plaatst, betaal je zo’n 41 euro. Nadien zullen de flessen voor zo’n 72 euro de deur uit gaan. Wees er dus snel bij!

EQUA, te verkrijgen in zwart, wit en roze.

Bron: libelle.nl, beeld: Shutterstock, EQUA

Lees ook

Partner Content