Schrijfcomfort voor de smartphone-generatie

Door De Redactie

Schrijven met een balpen of potlood? We doen het lang niet zo vaak meer dan vroeger met al dat sms'en en mailen. Maar ook de smartphone-generatie houdt af en toe nog wel eens een stylo in de hand. En speciaal voor hen ontwikkelde Stabilo twee comfortabele exemplaren...

Jaren geleden bracht Stabilo een nieuwe EASY-lijn pennen, voorzien van ergonomische antislip-gripzone, op de markt. Op die manier nam iedereen automatisch de juiste schrijfhouding aan. Superhandig dus voor kids die vlot en zonder krampen mooi willen leren schrijven.

Nu vertaalt het merk deze lijn naar de wereld van volwassenen! De Stabilo SMARTball balpen bevat de voordelen van de EASY-lijn maar kan dankzij een uitgekiende touchscreen-punt bovenaan ook gebruikt worden om al je touchscreens mee te bedienen. Zo laat je geen vieze vingerafdrukken achter op je stijlvolle smartphone of iPad.

Ook het Stabilo SMARTgraph potlood mag gezien worden naar je trendy notebook of smartphone. Optimaal schrijf- en tekencomfort én het extra brede vlakgommetje bovenaan laat geen sporen na. Zowel het potlood als de balpen zijn navulbaar!

De Stabilo SMARTball en SMARTgraph zijn verkrijgbaar in vier trendy kleurencombinaties.
De balpen met touchscreenfunctie kost 9 euro, het navulpotlood 10 euro

Partner Content