Weg met tandgevoeligheid!

Door De Redactie
Probeer jij ijskoude drankjes, warme koffie of thee én lekkere ijsjes te vermijden omdat je gevoelige tanden hebt? Probeer dan even de nieuwe tandpasta van Colgate want die zorgt meteen voor verlichting!

Hypergevoeligheid of tandgevoeligheid wordt gekenmerkt door een pijnlijke reactie op een prikkel die, normaal gezien, geen hevige reactie zou teweegbrengen, en die storend of zelfs hinderlijk kan zijn in het dagelijks leven. Deze tandgevoeligheid is frequent en treft 15 tot 57% van de bevolking.

Tandgevoeligheid wordt veroorzaakt wanneer het tandbeen bloot komt te liggen. Dit tandbeen bestaat uit duizenden microscopisch kleine kanaaltjes die rechtstreeks naar de tandzenuw leiden. Wanneer de beschermlaag van deze kanaaltjes verdwijnt en ze in contact komen met bepaalde externe prikkels, zal het vocht aanwezig in deze kanalen verschuiven, wat de zenuw stimuleert en zo pijn veroorzaakt.

De Colgate Sensitive Pro-Kalmerend  is een tandpasta die zorgt voor onmiddellijke en duurzame verlichting van tandgevoeligheid. Door de aanwezigheid van de Pro-Argin technologie worden de kanaaltjes opgevuld en wordt de oorzaak van tandgevoeligheid dus rechtstreeks behandeld.

Wil je écht onmiddellijke verlichting? Masseer dan een kleine hoeveelheid van de tandpasta op de gevoelige tand gedurende één minuut. Bovendien werkt de tandpasta duurzaam bij dagelijks gebruik. Door regelmatig de tanden te poetsen bouwt de tandpasta een duurzame beschermlaag die als schild tegen tandgevoeligheid werkt.

Colgate Sensitive Pro-Kalmerend – Tube 75 ml, verkrijgbaar in warenhuizen vanaf augustus 2010 aan 4,29 euro.

Partner Content