3,2,1… START: maak je huis lenteklaar met de Happy Home Challenge!

3,2,1... START: maak je huis lenteklaar met de Happy Home Challenge!

Het is nog kil buiten, da’s waar. Maar doordat het al wat langer licht blijft, en je zo nu en dan een blauwe hemel kunt aanschouwen, lijkt de lente binnen handbereik. Maar goed ook, want Koning Winter heeft niet altijd het beste effect op je lichaam, je geest én jouw huis! Hoogtijd voor de Happy Home Challenge dus! 

Wat is dat, de Happy Home Challenge?

Jezelf goed verzorgen en je nest van een vleugje lente voorzien, is wat er jou te doen staat als je die vervelende winterdip wilt verslaan. Niet door dagenlang te poetsen of een overmaat aan opruimstress, maar door een gedoseerde aanpak. Speciaal voor jou ontwikkelde Libelle een eenvoudig stappenplan: de Happy Home Challenge. 21 makkelijke, snelle tips voor jouw eigen lentefrisse plekje.

Wanneer & hoe?

We gaan al vanaf 12 maart van start. Maar geen nood, we beginnen rustig en bouwen alles geleidelijk op. We maakten hiervoor een superhandige kalender waarbij we iedere dag een andere opdracht inplannen. Let wel: in het weekend steken we een tandje bij. Maar dat kun je, superwoman die je bent!

Alleen is maar alleen

Natuurlijk ga je de uitdaging niet alleen aan, maar word je vergezeld van andere lezeressen én de redactie, die samen met jou de strijd aangaan tegen rommel in huis.  Samen vinken we het lijstje dag per dag af! Onze inspirerende artikels, posts en pins zullen jou aardig op weg helpen. Volg ons dus op Facebook, Pinterest en Instagram via #libellehappyhome als je er geen seconde van wilt missen.

De Happy Home Challenge: we gaan er samen voor!

Samen maken we ons huis hélemaal lentefris. Klik hier om je in te schrijven en ontvang onze gratis 21-dagen kalender van de Happy Home Challenge. Een stap-voor-stapaanpak, met een eindresultaat om fier op te zijn! Doe je mee?

Happy Home Challenge

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)