Getty Images

Voor een spic en span huis: ontdek onze superhandige Huishoudplanner!

Door Rani Merckx

Kalksporen in bad, aangebrande etensresten in de oven, een verstopte douchekop: wie kent ze niet, die kleine stoorzenders in het huishouden? Voor deze en tientallen andere schoonmaakprobleempjes vind je dé oplossing in onze gratis Libelle Huishoudplanner!

Op elke poetsvraag een glashelder antwoord

Voel jij ze ook, die lentekriebels? Wij willen niks liever dan de deuren openzetten, die frisse lentelucht binnenlaten en het zonnetje op onze wangen voelen. En zeg nu zelf, dat is toch zoveel leuker met een opgeruimd en fris gepoetst huis?

Speciaal voor jou stelden we een superhandige interactieve Huishoudplanner samen met de allerbeste poets- en onderhoudstips om snel, efficiënt en vooral met véél plezier aan je lenteschoonmaak te beginnen.

Dit heeft onze Huishoudplanner voor jou in petto:

  • Meer dan 50 handige schoonmaak- en onderhoudstips voor elke ruimte in je huis: van je slaap-, woon- en badkamer tot de wasruimte en keuken.
  • Onbeperkte toegang tot de Huishoudplanner, want eens je bent ingelogd op onze website, blijven de artikels en video’s altijd voor jou beschikbaar.
  • Extra leuk: ergens in onze Huishoudplanner zit een wedstrijd verstopt waarbij je een superhandige prijs kunt winnen. Ga op zoek naar de groene dot en doe mee!

Zo werkt onze Huishoudplanner

  • Log in op je account. Heb je nog geen account? Je maakt er in een paar klikken gratis en eenmalig eentje aan en hebt voortaan toegang tot alle Libelle-artikels en video’s op onze site.
  • Ingelogd? Je krijgt alle kamers te zien met de bijhorende tips!
  • Grasduin of zoek gericht en klik op de roze dots waarachter het artikel schuilt dat jij nodig hebt om een specifiek probleempje aan te pakken!
Klik op de roze dots en ontdek de ultieme onderhoudstips voor elke ruimte in huis!

Ook interessant:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Partner Content