Daar zijn de Rode Kruis stickers weer!

Daar zijn de Rode Kruis stickers weer!

Je kwam ze waarschijnlijk al tegen: de vrijwilligers van het Rode Kruis met de traditionele Rode Kruis stickers. Voor vijf euro koop je een collectors item en steun je jouw lokale Rode Kruis vereniging.

Overal stand-by

Wie zo’n stickers koopt, helpt niet alleen het Rode Kruis maar ook zichzelf. Want zeg nu zelf, ze zijn werkelijk overál aanwezig. Van Werchter tot op de lokale kermis. Ze staan altijd paraat om hulp aan te bieden.

Wil je weten waar je vijf euro precies naartoe gaat? Op de gepersonaliseerde sticker kun je lezen waarvoor ze het geld zullen gebruiken. Bijvoorbeeld voor materiaal voor de interventiedienst, voor een nieuwe boekenkar voor de zorgbib, enzovoort.

Online kopen

Voor het eerst kun je je sticker ook online kopen. Zo kun je kiezen welke afdeling je het liefst wil steunen. Als je eenmaal je sticker besteld hebt, is het alleen nog afwachten tot die bij je thuis in de brievenbus valt.

Grote helden

Dit jaar staat de sticker helemaal in teken van het Playmobil-mannetje. De Playmobil-mannetjes zijn namelijk echte helden in de hoofden van de kinderen. En de vrijwilligers van het Rode Kruis? Dat zijn de helden die élke dag klaarstaan om de mensen te verzorgen. Je kunt jouw exemplaar nog tot donderdag 9 mei bemachtigen. Daarna is het opnieuw een jaartje wachten, maar dan met een andere ster in de hoofdrol.

OOK INTERESSANT:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

 

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)