Jeugdvriendinnen Greet en Inneke: “We zijn ver van elkaar, maar dichtbij in gedachten”

Jeugdvriendinnen Greet en Inneke: "We zijn ver van elkaar, maar dichtbij in gedachten"
links: Greet, rechts: Inneke

Op ons nieuwe Libelle Vriendinnen-platform kun je fantastische nieuwe vriendinnen leren kennen, maar er zijn natuurlijk ook vriendschappen die al heel wat jaren meegaan. Zoals die van de jeugdvriendinnen Greet (56) en Inneke (55). 

Al 40 jaar een hechte band

Greet: “Onze vriendschap gaat al een goeie 40 jaren mee. Greet en ik leerden elkaar kennen op 1 september 1980, op SITO 1 in Antwerpen. Daar volgden we allebei de richting Toerisme.”

Inneke: “Greet en ik, we zijn allebei nogal gepassioneerd en vurig, in alles wat we doen. Sterke karakters, zeg maar. Met een stevige mening over heel wat maatschappelijke onderwerpen. En vaak filosofeerden we er dan ook op los. Daardoor we hadden wel een bepaalde reputatie op school, en lagen we regelmatig in de clinch met de leerkrachten. (lacht) Maar we werkten ook wel intensief mee in de lessen.

Met onze ouders hadden we het in die periode beiden wat moeilijker, en dan steunden we elkaar onvoorwaardelijk, 24 op 24 zelfs. Daardoor was er van meet af aan al een heel sterke band. En die werd met de tijd alleen maar sterker.”

jeugdvriendinnen

Graag verder lezen of kijken?
Dan vragen wij je om nu EENMALIG en GRATIS een account aan te maken. Vanaf dan krijg je toegang tot al onze artikels en video’s en krijg je deze melding niet meer te zien.
...

Lees over twee weken een nieuw jeugdvriendinnenverhaal!

Deze jeugdvriendinnenverhalen wil je vast ook lezen:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)