Jeugdvriendinnen: “Wij zijn elkaars strohalm”

Jeugdvriendinnen: "Wij zijn elkaars strohalm"
Links: Chantal. Rechts: Corry

Op ons Libelle Vriendinnen-platform kun je fantastische nieuwe vriendinnen leren kennen, maar er zijn natuurlijk ook vriendschappen die al heel wat jaren meegaan. Zoals die van jeugdvriendinnen Chantal (58) en Corry (56): ze koesteren al meer dan 40 jaar een bijzondere en warme vriendschap.

Samen sterk sinds 1980

Chantal: “Corry en ik leerden elkaar kennen in 1980, tijdens onze hostessenopleiding in Brugge. Haar spontane en oprechte manier van omgaan met mensen viel me meteen op. En doorheen de jaren is ze altijd dezelfde gebleven, mooi vanbinnen én vanbuiten. Ik koester onze vriendschap enorm, want we hebben samen al zoveel meegemaakt: mooie tijden, maar ook minder mooie en zelfs heel moeilijke tijden. Maar we waren, én zijn, er altijd voor elkaar: samen plezier maken, elkaar steunen, helpen, luisteren naar elkaar … zonder vooroordelen. Echt door dik en dun noemen ze dat.”

Graag verder lezen of kijken?
Dan vragen wij je om nu EENMALIG en GRATIS een account aan te maken. Vanaf dan krijg je toegang tot al onze artikels en video’s en krijg je deze melding niet meer te zien.
...

Lees volgende week een nieuw Jeugdvriendinnen-verhaal.

Ben je op zoek naar een leuke vriendin? Schrijf je in op ons Libelle Vriendinnen-platform!

Deze wil je vast ook lezen:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)