Vertederende video: kittens en puppy’s maken voor het eerst kennis

Een filmpje met kittens én puppy’s? Schattiger als dit kan het haast niet worden! Liefhebbende huisdieren die nog maar net van onder moeders vleugels komen, ontmoeten elkaar voor het eerst.

Hoe reageren kittens op puppy’s en andersom? De Amerikaanse nieuwssite BuzzFeed nam de proef op de som en kwam met dit vertederende filmpje op de proppen. Onder begeleiding van het welbekende lied ‘In the Hall of the Mountain‘ (1875) van de Noorse componist Edvard Grieg durven de – toch wel nieuwsgierige – babydieren met enige aarzeling de confrontatie aan. Het resultaat? Een filmpje waar het schattigheidsniveau hoge toppen scheert en gegarandeerd veel oh‘s oplevert!

De schattige babydieren lieten niemand onberoerd en het filmpje werd meer dan 8,4 miljoen keer bekeken op het YouTube-kanaal van BuzzFeedVideo.

 

Nog meer filmpjes met schattige dieren?

Vorig artikel
Gezelligheid troef: 12x eet-je-mee-maaltijden
Volgend artikel
Ploetermoeder? Deze 8 tips werken

Duoticket + programmaboekje voor de AG Memorial Van Damme 2017

Op vrijdag 1 september vindt de 41e editie plaats van de AG Memorial Van Damme, de sportieve afsluiter van de IAAF Diamond League. Toppers uit de atletiekwereld, zoals Nafi Thiam gouden medaille-winnares op de zevenkamp in Rio de Janeiro, geven voor de 41e keer op rij het beste van zichzelf in het Koning Boudewijnstadion.  En jij kan er bij zijn aan een extra voordelige prijs!

€49.99 €75.00