Vertederende video: kittens en puppy’s maken voor het eerst kennis

Een filmpje met kittens én puppy’s? Schattiger als dit kan het haast niet worden! Liefhebbende huisdieren die nog maar net van onder moeders vleugels komen, ontmoeten elkaar voor het eerst.

Hoe reageren kittens op puppy’s en andersom? De Amerikaanse nieuwssite BuzzFeed nam de proef op de som en kwam met dit vertederende filmpje op de proppen. Onder begeleiding van het welbekende lied ‘In the Hall of the Mountain‘ (1875) van de Noorse componist Edvard Grieg durven de – toch wel nieuwsgierige – babydieren met enige aarzeling de confrontatie aan. Het resultaat? Een filmpje waar het schattigheidsniveau hoge toppen scheert en gegarandeerd veel oh‘s oplevert!

De schattige babydieren lieten niemand onberoerd en het filmpje werd meer dan 8,4 miljoen keer bekeken op het YouTube-kanaal van BuzzFeedVideo.

 

Nog meer filmpjes met schattige dieren?

Vorig artikel
Gezelligheid troef: 12x eet-je-mee-maaltijden
Volgend artikel
Zo start je jouw vierkante meter moestuinbak

Gratis spiegeltje bij bezoek aan Timeless Beauty expo in het Gallo-Romeins museum

Het Gallo-Romeins Museum brengt altijd cultureel interessante expo’s. De Timeless Beauty expo is daar geen uitzondering op. Bekijk authentieke objecten, lees intrigerende teksten van Romeinse auteurs en geraak in de ban van vrouwelijk schoon door de sensuele foto’s van Marc Lagrange. Deze expo is een must see voor iedereen die zot is van cultuur, geschiedenis en mode. Plan je bezoek en krijg dankzij deze Shedealsaanbieding een gratis spiegeltje t.w.v. € 8,95!

gratis