Genieten van kerstkoken: het ultieme feestmenu van Libelle-chef Natalie

Libelle-chef Natalie houdt van gezelligheid en lekker eten. Dit zijn haar feestelijke toppers voor een zalig kerstdiner met haar gezin.

Laat je inspireren door Natalies overheerlijke feestgerechten!

Enkele tips van Natalie

  • Voor het hapje: maak de minicroques kindvriendelijker door met een koekjesvormpje leuke sterretjes uit het brood te steken.
  • Voor het voorgerecht: zijn je kindjes geen fan van sint-jakobsvruchten? Vervang ze dan door gebakken scampi’s.
  • Voor het hoofdgerecht: gevogelte zoals kip, parelhoen en kalkoen is gaar als je met een mesje in de bouten prikt en er helder vocht uitloopt. De oventijd is afhankelijk van het gewicht van de vogel en de oventemperatuur.
  • Voor het dessert: zorg er bij tiramisu altijd voor dat de vloeistof waarin je je koekjes dopt lauw of koud is. Anders zullen de koekjes snel papperig worden en vocht loslaten, waardoor de crème heel vloeibaar wordt.

Het feestmenu van Natalie

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Partner Content

De inhoud op deze pagina wordt momenteel geblokkeerd om jouw cookie-keuzes te respecteren. Klik hier om jouw cookie-voorkeuren aan te passen en de inhoud te bekijken.
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."