3x super bij soep!
Weet je niet goed wat je best kan serveren bij soep? Doe hier dan inspiratie op!
Bladerdeegkrullen met komijn
Verwarm de oven voor op 200°C. Snij 1 rol kant-en-klaar bladerdeeg in repen, geef elke reep een draai en bestrijk ze met een beetje melk. Bestrooi met komijnzaadjes en schuif ze 8 à 10 minuten in de oven.
Notencrumble
Hak 5 walnoten grof, meng met 1 el gehakte bladpeterselie en 1 geperst teentje knoflook. Breng op smaak met peper en zout.
Radijs-kruiden-macaron
Steek 12 rondjes uit wit toastbrood. Snij 6 radijzen in fijne reepjes. Meng ze met 2 el zure room, 1 el gehakte groene kruiden en kruid met peper en zout. Smeer de radijstopping tussen twee rondjes brood en duw ze zachtjes op elkaar zoals een macaron.