3x super bij soep!

Door De Redactie

Weet je niet goed wat je best kan serveren bij soep? Doe hier dan inspiratie op! 

Bladerdeegkrullen met komijn

Verwarm de oven voor op 200°C. Snij 1 rol kant-en-klaar bladerdeeg in repen, geef elke reep een draai en bestrijk ze met een beetje melk. Bestrooi met komijnzaadjes en schuif ze 8 à 10 minuten in de oven. 

Notencrumble

Hak 5 walnoten grof, meng met 1 el gehakte bladpeterselie en 1 geperst teentje knoflook. Breng op smaak met peper en zout. 

Radijs-kruiden-macaron

Steek 12 rondjes uit wit toastbrood. Snij 6 radijzen in fijne reepjes. Meng ze met 2 el zure room, 1 el gehakte groene kruiden en kruid met peper en zout. Smeer de radijstopping tussen twee rondjes brood en duw ze zachtjes op elkaar zoals een macaron. 

Partner Content

De inhoud op deze pagina wordt momenteel geblokkeerd om jouw cookie-keuzes te respecteren. Klik hier om jouw cookie-voorkeuren aan te passen en de inhoud te bekijken.
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."