Birthday cupcakes --- Image by © Kate Kunz/Corbis

5 verrukkelijke verjaardagstraktaties

Door De Redactie

Natuurlijk is taart de lekkerste traktatie om je verjaardag te vieren. Maar wil je origineel uitpakken op je werk of de klasgenootjes van je kinderen verrassen, dan scoor je ongetwijfeld met een van onze suggesties.

Natuurlijk is taart een knaller van een traktatie om je verjaardag te vieren. Maar wil je origineel uitpakken op je werk of de klasgenootjes van je kinderen verrassen? Zoek dan inspiratie in een van deze vijf lekkernijen!

Megalekkere muffins

Met banaan, appel, peer, chocolade, etc…. de mogelijkheden zijn eindeloos. Presenteer je muffins in leuke papieren vormpjes. Of wikkel ze in een gekleurde papieren servet, maak vast met keukentouw en het zijn net cadeautjes

Klassieke koekjes

Koekjes scoren altijd! Met 1 basisbeslag, bijvoorbeeld zanddeeg, bak je al snel een dozijn koekjes. Laat je kinderen helpen bij het versieren en stop ze in hippe kraftpapieren zakjes. Afwerken met washi-tape en je hebt in no-time een heerlijke traktatie.

Hippe donuts

Donuts: iedereen is er dol op, per jaar worden er in Amerika alleen al 10 biljoen donuts geproduceerd. Er is een beetje werk aan, maar het resultaat mag er zijn. Laat het beslag steeds voldoende rijzen en werk af naar eigen smaak: met chocolade of origineel met lavendelsuiker.

Verfijnde whoopies

Een heerlijk gebakje dat enkele jaren geleden terecht de nieuwe cupcake werd genoemd en bovendien veel makkeker te maken dan de macaron. Twee heerlijke cakejes met een smeuïge frisse vulling ertussen, laat maar komen.

Onweerstaanbare brownies

Natuur, met witte chocolade, met noten of zelfs met pindakaas… Brownies zijn een echte traktatietopper! Wie helemaal mee is, geeft aan iedereen een DIY brownies in a jar cadeau. Hopelijk mag je achteraf zelf proeven van het resultaat.

Partner Content