5x daarom zijn wij zo dol op Smartmat

5x daarom zijn wij zo dol op Smartmat

Dat we fan zijn van Smartmat is natuurlijk geen geheim meer. Maar waarom vinden we het concept zo geweldig? Alles op een rijtje.

Klein Belgisch bedrijf

Smartmat is een charmant bedrijfje met amper zeven medewerkers. En dat maakt het ook zo fijn. Je kiest er bewust voor om aan te kopen bij een lokale, kleine onderneming. En dat kunnen we alleen maar toejuichen.

Charmante geschiedenis

Bij Libelle vinden we het altijd positief als een initiatief bedacht wordt in functie van je gezin. Zo ging het er ook bij Smartmat aan toe. Oprichter Anders Åsarby verhuisde twintig jaar geleden naar België. Hij merkte al snel hoe moelijk het was om zijn professionele carrière te combineren met gezond koken voor zijn drie zonen. Tijdens een vakantie in Zweden ontdekte hij het concept van maaltijdboxen, en ziezo: Smartmat was geboren. Een simpel idee, mét succes.

Lokale producten

Het zal je niet verbazen dat Smartmat zelf ook kiest voor streekgebonden en lokale producten. Zo weet je dat alles in je maaltijdbox doordacht uitgekozen werd. Een pluspunt, want op die manier steun je ineens nog meer plaatselijke handelaars.

Kwaliteit staat voorop

De producten in je maaltijdbox zijn altijd zo biologisch mogelijk. Zo hoef je zelf niet langer na te denken of de aankoop van een bepaald product of voedingsmiddel wel zo’n goed idee is. Eerlijke producten, zonder er te veel bij te hoeven nadenken? Daar tekenen we voor!

Geen abonnement

Niets zo vervelend als die abonnementen waar je eeuwig aan blijft vasthangen. Maar dat is gelukkig niet zo bij Smartmat. Je bepaalt zelf wanneer je bestelt en hoe vaak je bestelt. Volgens ons één van dé grootste pluspunten.

Probeerde jij onze Libelle-foodboxen al?

Alle voordelen op een rijtje

OVERTUIGD? ONTDEK HIER HET VOLLEDIGE MENU

 

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)