Achter de schermen bij Libelle-chef Ilse

Door De Redactie

Deze week kookt Libelle-chef Ilse D'hooge samen met een echte Italiaanse mama: Isabella Cozzi. Zij leert Ilse hoe je zelf de lekkerste verse pasta maakt en aanvult met eenvoudige maar overheerlijke pastasauzen. Wij tonen je een exclusieve blik achter de schermen van deze culiproductie.

Deze week kookt Libelle-chef Ilse D'hooge samen met een echte Italiaanse mama: Isabella Cozzi. Zij leert Ilse hoe je zelf de lekkerste verse pasta maakt en aanvult met eenvoudige maar overheerlijke pastasauzen. Wij tonen je een exclusieve blik achter de schermen van deze culiproductie.

 

Alle ingrediënten voor de saus staan klaar

Alle ingrediënten voor de saus staan klaar

 

Visagiste Ad legt krullen bij Isabella

Visagiste Ad legt krullen bij Isabella

 

Wie zoekt die vindt de juiste vork...

Wie zoekt die vindt de juiste vork…

 

... en het tofste bord

… en het tofste bord

 

Fotograaf Karl kiest de beste hoek

Fotograaf Karl kiest de beste hoek

 

De ingrediënten voor de verse pasta staan klaar

De ingrediënten voor de verse pasta staan klaar

 

Visagiste Ad en styliste Debby genieten van de zon

Visagiste Ad en styliste Debby genieten van de zon

 

Ilse rolt het deeg zorgvuldig uit

Ilse rolt het deeg zorgvuldig uit

 

Fotograaf Karl zoekt de hoogte op

Fotograaf Karl zoekt de hoogte op

Partner Content

De inhoud op deze pagina wordt momenteel geblokkeerd om jouw cookie-keuzes te respecteren. Klik hier om jouw cookie-voorkeuren aan te passen en de inhoud te bekijken.
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."