Budgettip: koken voor maar € 3 per persoon

Door De Redactie

Gezond en lekker koken hoeft helemaal niet duur te zijn. Zelfs voor maar € 3 per persoon tover je al een gerechtje op tafel. Delhaize-chef Jeroen de Pauw geeft inspiratie en verklapt zijn allerbeste budgettips.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Laat je inspireren

Laat je elke week inspireren door de suggestie van Delhaize en Jeroen De Pauw. Op de website van Delhaize geven ze elke week een nieuw, evenwichtig en vooral budgetvriendelijk receptje prijs. Koken voor het hele gezin was nog nooit zo makkelijk en goedkoop. 

 

Diner voor 4 of tafelen met 8?

Koken voor het gezin? Gasten over de vloer? Selecteer het aantal personen en het recept past zich aan.

 

Zo handig!

Begin je te watertanden van het gerechtje van de week? Voeg het dan op de website van Delhaize toe aan je winkelmandje. Zo wordt je mandje gevuld met de juiste hoeveelheid ingrediënten.

 

#3eurorecipe

Heb je maar € 3 per persoon besteed aan een gerechtje? Daar mag je best trots op zijn. Deel het met de wereld op Instagram met de hashtag #3eurorecipe.

Het gerecht van de week

Probeer het gerecht van deze week meteen uit. Deze kabeljauwgratin met gerookte ham, aardappeltjes en boontjes in rozemarijn maak je snel klaar na een lange werkdag voor maar € 3 per persoon.

Geïnspireerd? Haal dan snel je potten en pannen boven om het gerechtje van de week te bereiden. Maar train eerst misschien nog 'ns je culinair geheugen. Veel plezier!

Partner Content