Preparation handmade chocolate candies, close up; Shutterstock ID 270442451; Title: Libelle online: chocolade workshop

Olala, chocola: de lekkerste workshop van het moment vind je hier!

Door Rani Merckx

Zit er een verborgen chocolatier in jou die staat te popelen om naar boven te komen? Of ben je een zoetebek die dol is op alles wat ruikt, kleurt en smaakt naar chocolade? Mis dan zeker deze overheerlijke chocoladeworkshop niet!

Zit er een verborgen chocolatier in jou die staat te popelen om naar boven te komen? Of ben je -net als wij – een zoetebek die dol is op alles wat ruikt, kleurt en smaakt naar chocolade? Mis dan zeker deze overheerlijke chocoladeworkshop niet! 

Een ode aan alle chocoholics 

Kun jij het nooit bij één stukje houden, maar moet meteen de hele reep chocolade eraan geloven? En fonkelen die oogjes als je nog maar kijkt naar allerlei zoetigheden? Dan is deze workshop wellicht iets voor jou! Ga samen met vriendinnen naar de chocoladeworkshop in Malle waar je zélf aan de slag gaat met dit bruine goud. Samen met een professionele chocolatier maak (én eet) je de lekkerste, zoete zondes. Beter nog, je krijgt je zelfgemaakte chocolade t.w.v. € 25 mee naar huis. Iets om mee te pronken bij familie en vrienden, toch?

Een (st)reepje voor

Ben jij een Shedealslid? Dan geniet je van een leuk extraatje: een chocoladetussendoortje met koffie en een gebakje.

Willy Wonka achterna

Profiteer nú van 50% korting en betaal slechts € 24,50 in plaats van € 49 voor deze chocoladeworkshop bij ‘De Chocolaterie’, inclusief koffie en gebak.
Ga naar Shedeals en download jouw Shedealsvoucher. Haast je, want de aanbieding loopt nog tot en met zondag 14 augustus.

De-Chocolaterie-chocoladeworkshop01

Partner Content