Favoriete chocolade verklapt je favoriete man

Door De Redactie
Volgens de Britse Kelly Holgate toont je favoriete chocolade aan welke man je het liefst wil.  Ga jij voor zacht en mysterieus of val je eerder voor een saaie praline of het plakkerige snoepje?

Champagnetruffels

Deze pralines vind je meestal terug in hartvorm en verwijzen naar de fijnere dingen in het leven.  Mannen die weten waar ze het over hebben, mannen met geld en cultuur zijn helemaal jouw ding. George Clooney voldoet volledig aan dit profiel en zou perfect bij je passen.

Praline met donkere chocolademousse

Rijk en mysterieus aan de buitenkant, fluweelzacht aan de binnenkant…jouw ideale man draagt een pantser om zich heen maar jij bent een sterke vrouw die de zachtere kant in hem naar boven weet te halen.  Acteur Colin Farrell en zanger Robbie Williams zouden bij jou helemaal geen blauwtje lopen.

Hazelnootpraline

Op het eerste zicht ziet dit eruit als de saaie praline, maar binnenin schuilt een sensuele opwinding.  Is dit jouw favoriete chocolade?  Dan hecht jij niet zoveel belang aan het uiterlijk maar telt de persoonlijkheid van je partner des te meer.  Een man die je in lachen kan doen uitbarsten, kan gegarandeerd je hart veroveren.  Een Jack Black, dat is de vent waar jij naar op zoek bent.

Toffee met chocolade

Een plakkerig snoepje dat permanente indruk nalaat…het is duidelijk dat je op zoek bent naar meer avontuur in je leven.  Je kickt op mannen die je meeslepen in hun leven maar die een slecht kantje in zich hebben.  Denk maar aan Pete Doherty, het aan/uit-lief van supermodel Kate Moss.

Partner Content