Gezellig kokkerellen met de Libelle-chefs

Door De Redactie

Stip zaterdag 13 juni aan in je agenda. Want dan kun je een hele dag kookdemonstraties volgen in Waasland Shopping Center in Sint-Niklaas. Libelle-chef Wim Ballieu leert je de knepen van het vak tijdens een nieuwe editie van Libelle Kookt.

Wat valt er te beleven?

Libelle Lekker! chefs geven vijf zaterdagen lang boeiende kookdemonstraties in Waasland Shopping Center. Op het centrale plein staat een keuken en per sessie kunnen 15 deelnemers de chef aan het werk kan zien én zijn kookkunsten proeven. Er komen verschillende thema's aan bod. Deze keer draait alles rond grillen. Perfect met het barbecueseizoen in het verschiet!

Wim bereidt deze lekkere gerechten op een stijlvolle rollende INDU+ trolley. Met INDU+ beleef je een geheel nieuwe kookervaring. Neem zeker ook een kijkje op www.induplus.eu en ontdek hoe makkelijk ook jij deze zomer buiten kan koken

Waar en wanneer?

Van 11 tot 19 uur in Waasland Shopping Center, een echt shopparadijs met 140 winkels op één gelijkvloerse verdieping én gratis parking. 

Wil je plaatsnemen in Wims keuken van Kvik? Meld je vanaf 10 uur aan op onze Libelle-stand en ontvang een leuke Libelle-tas.

 

Schuif mee aan tafel!

Proevertjes werden geserveerd op de speelse bordjes uit onze kooklijn bij Blokker.

De volgende Libelle Kookt vindt plaats op 12 september, opnieuw in Waasland Shopping Center.

 

Zo ging het eraan toe op onze eerste editie

[VIDEO_12009]

Bekijk hier de recepten van Wim Ballieu
Partner Content