Het perfecte menu voor jouw gulzige bengels

Het perfecte menu voor jouw gulzige bengels

Een kinderfavoriet op tafel toveren dat bovendien nog eens gezond, budgetvriendelijk en eenvoudig is, kan een moeilijke uitdaging zijn. Libelle en Smartmat vonden hiervoor dé perfecte oplossing met de Happy Family gerechtendoos. 

Wintervoorraad vitamines

Een bord vol vrolijke vitamines waarvan zelfs de allerkleinsten meer willen. Da’s makkelijk! Thinking outside the box met een Smartmat foodbox. Iedere maand slaan het Libelle culi-team en de specialisten van Smartmat de handen in elkaar om een eerlijk, eenvoudig en smaakvol menu op te stellen op maat van je gezin. In november draait het allemaal rond lekkere vitamines die ons wapenen tegen de koude winterperiode.

Spinazie, saai?

Neen, hoor! Als er één groente is die vol vitamines en gezonde voedingstoffen zit, dan is het wel spinazie! Smartmat zorgt ervoor dat je geen saaie portie op je bord krijgt maar wel een voedzame, lekkere en vezelrijke pannenkoek.

smartmat

En daar stopt het natuurlijk niet. Ook de andere gerechten in de foodbox zijn stuk voor stuk gezonde, eenvoudige verwennerijen voor het hele gezin. Benieuwd wat de doos nog voor jou in petto heeft? Op smartmat.be vind je nog meer verrassende toppers!

ALLE VOORDELEN OP EEN RIJTJE

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)