At jij ze zo al? 6x verrassende burgers


Een wereldhit, dat is het! Over de hele wereld wordt ‘ie vlot naar binnengespeeld, de burger. Wij hebben ‘m graag gegrild, in de pan of op de barbecue, en uiteraard net dat tikje anders. Wat dacht je van een heerlijke visburger met een frisse dilledressing? Of een vegetarische burger met kikkererwten?

Hmmm homemade hamburgers

De winter is voorbij! Dus verhuizen we graag naar de tuin en halen we de barbecue boven. Want zo’n sappige, gegrilde burger met een fris slaatje, da’s op-en-top genieten. We selecteerden enkele heerlijke zomerse receptjes met een speciale twist:

Haal die tang (en de zonnecrème) al maar boven!

De lekkerste broodjes maak je zelf

Hoe je die sappige burger nog lekkerder maakt? Met zelfgemaakte pistoletbroodjes, natuurlijk! Flair-collega Robine legt je piekfijn uit hoe je in een mum van tijd heerlijke goudbruine broodjes uit de oven tovert.

Wist je dit al?

“Ik weet iets wat jij (wellicht) niet weet!”. Gooi dit leuke weetje in de groep: Wist je dat niet de Amerikanen de hamburger hebben uitgevonden, maar onze buren, de Duitsers? Oorspronkelijk verwijst het woord hamburger naar de stad Hamburg in Duitsland. In die tijd was de hamburger gewoon een stuk biefstuk geserveerd met verschillende sauzen.

Hop, en nu aan de slag

Die overheerlijke pistolets ook zelf maken? Dat is zo geklaard met het broodbakpakket van Aveve. En voor slechts 69,95 euro in plaats van 159,89 euro haal je het nu in huis! Twijfel niet langer, en bestel snel onderaan de pagina jouw bakpakket aan 50% korting!

Vorig artikel
VIDEO: Zo verwijder je een lippenstiftvlek uit je kleding
Volgend artikel
5-jarige jongen redt mama dankzij tekenfilm

Comics Station Antwerp: dolle pret in het indoor pretpark volledig gewijd aan stripfiguren!

Geen tickets gewonnen op onze Comics Station Antwerp wedstrijd? Geen paniek. We hebben nog tickets over die we aan een heel voordelige prijs verkopen. Bereid je dus maar voor op een super leuk dagje uit. Ontmoet je favoriete stripfiguur, tal van interactieve elementen en doe-activiteiten én glij van de hoogste indoor glijbaan ter wereld! Koop dus snel je tickets aan een klein prijsje en laat de stripverhalen tot leven komen!

€15.00 €21.50