Koken met streekproducten!

Door De Redactie

Gentse waterzooi, reynaertgebak, Lierse vlaaikes,... allemaal heerlijke gerechten van bij ons. Ilse D'hooge kwam in De Eerste Show vertellen over deze lekkere streekgerechten en hun herkomst.

Tip van Ilse: Het reynaertgebak bevat geen slagroom, maar als leuk extraatje kan je er wel slagroom bij serveren.

Wil jij graag zelf eens een gerechtje proberen van Ilse? Neem dan zeker een kijkje op de Libelle website voor al haar recepten. Bovendien kookt Ilse  (van maandag 10 t.e.m. donderdag 13 maart) een hele week met streekproducten.

> Ilse kookt van maandag tot vrijdag om 9u00, 13u30, 17u30 en 22u15 op Libelle tv (kanaal 18) <

Partner Content

De inhoud op deze pagina wordt momenteel geblokkeerd om jouw cookie-keuzes te respecteren. Klik hier om jouw cookie-voorkeuren aan te passen en de inhoud te bekijken.
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."