Lekker buiten eten

Door De Redactie
In de zomer is er niets fijner dan buiten gezellig aan tafel te gaan. Met deze kookboeken vind je meteen de meest geschikte ideetjes om iets lekkers op tafel te toveren!

Lekker buiten eten

Of je nu een traditionele picknickliefhebber bent of een eigentijdse keukenprinses die graag tuinfeesten organiseert: alles wat je nodig hebt, vind je in het boek Lekker buiten eten.

Een mooie zomerdag wordt nog mooier wanneer je buiten kan eten. Het is zeer ontspannend om de tafel buiten te dekken of een picknickdeken open te slaan op het gras en daar gezellig te lunchen.
Dit mooi vormgegeven boek is opgedeeld in 4 hoofdstukken:

– eenhapsgerechtjes
– salades et cetera
– meer picknickgerechten
– zoete lekkernijen en drankjes

Het boek staat boordevol ideeën voor picknicks, buffetten en barbecues. En dat van stijlvolle snacks en hapjes over verrukkelijke salades en groentegerechtjes tot heerlijke desserts én drankjes.

Kitchen classics: lekker buiten eten
Uitgeverij De Lantaarn – ISBN 978 90 5426 435 4

 

Lekker fris

Ze zijn supergezond, goed voor de lijn en vooral ook lekker: eigenlijk zijn er echt geen excuses te bedenken om niet geregeld een fris slaatje op tafel te toveren!

Nog wat inspiratie nodig? Blader dan door dit uitnodigende kookboek boordevol vitamines. Warme salades, koude salades, maaltijdsalades of groene bijgerechtjes, voor elke gelegenheid zit er wel een passend recept in.
Lente en zomer zijn natuurlijk het moment bij uitstek om aan de slag te gaan met vers fruit en groenten, dus laat je vooral gaan!

Lekker Fris
Uitgeverij Terra Lannoo – ISBN 978 90 8989 187 7
Prijs 16,95 euro

 

 

Op de rooster

Heerlijk, het seizoen van het buiten eten breekt weer aan! Voor wie graag aan de slag gaat met de barbecue, is er nu dit aanstekelijk nieuw kookboek op de markt.
Naast een gedeelte met recepten (waarbij vlees, groenten, desserts en allerlei lekkere extra’s als kruidenboter en salades de revue passeren), wordt ook uitgebreid ingegaan op de praktische kant van de zaak.
Hoe maak je een vuur veilig aan, welke barbecueset is het meest geschikt voor jou, wat mag wanneer op de rooster? Vragen die je jezelf nooit meer hoeft te stellen als je dit compacte culiboek bij de hand houdt.

Iedereen aan de bbq – alle praktische en toffe recepten voor een geslaagde barbecue
Door uitgeverij Borgerhoff & Lamberigts – ISBN 978 90 8931 128 3
Prijs: 19,95 euro

 

Partner Content