Chopsticks with Bowl of Noodles --- Image by © Yang Liu/CORBIS

Wijn, ook bij pittige Aziatische gerechten

Door De Redactie

Eens heerlijk wokken of experimenteren met sojasaus… Aziatisch getinte gerechten zijn tegenwoordig helemaal in en het is dan ook cruciaal dat je hier de beste wijnen mee kan paren.

Wit, rood en zelfs … rosé zijn best mogelijk. Op voorwaarde dat de wijn goed kruidig is en zelfs een tikkeltje zoet bevat.

  • Klassiek: Elysis 2014, Rosé d’Anjou, Loire, Frankrijk. Bij Colruyt, €5,25
  • Vernieuwend: Edenknoben Weisser Burgunder 2013, Pfalz, Duitsland. Bij Delhaize, €6,99

Vooral zoete wijnen kunnen een mooi contrast vormen met pikante oosterse gerechten. Daarom willen we jullie uitdagen om het volgende gerecht eens uit te testen:

 

Klassiek: Elysis 2014, Rosé d’Anjou, Loire, Frankrijk. Bij Colruyt, €5,25

 

Vernieuwend: Edenknoben Weisser Burgunder 2013, Pfalz, Duitsland. Bij Delhaize, €6,99

Partner Content

De inhoud op deze pagina wordt momenteel geblokkeerd om jouw cookie-keuzes te respecteren. Klik hier om jouw cookie-voorkeuren aan te passen en de inhoud te bekijken.
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."