Verrukkelijk vegetarisch: pita met halloumi

Door Rani Merckx

De inhoud op deze pagina wordt momenteel geblokkeerd om jouw cookie-keuzes te respecteren. Klik hier om jouw cookie-voorkeuren aan te passen en de inhoud te bekijken.
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."

Pita zonder vlees is als een café zonder bier? Dat denk je maar! Libelle-chef Ilse D’hooge maakt voor ons deze heerlijke, vegetarische pita met maar vijf ingrediënten. 

Ingrediënten (voor 4 pita’s)

  • Tzatziki
  • 4 pitabroodjes
  • 2 kropjes Romeinse sla
  • 2 tomaten
  • 1 blokje halloumi

Aan de slag

  1. Verwarm 4 pitabroodjes in de ovengrill of broodrooster.
  2. Spoel en snipper twee kropjes Romeinse sla.
  3. Snij twee tomaten in plakjes. Snij vervolgens een blokje halloumi in plakjes en bak deze aan beide kanten goudbruin in de pan.
  4. Vul de pitabroodjes met de sla, tomaat en de plakjes halloumi.
  5. Werk af met ’n flinke toef tzatziki (kant-en-klaar).

Smakelijk!

 

De inhoud op deze pagina wordt momenteel geblokkeerd om jouw cookie-keuzes te respecteren. Klik hier om jouw cookie-voorkeuren aan te passen en de inhoud te bekijken.
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."