Verrukkelijk vegetarisch: pita met halloumi
05 Aug 2016
De inhoud op deze pagina wordt momenteel geblokkeerd om jouw cookie-keuzes te respecteren. Klik hier om jouw cookie-voorkeuren aan te passen en de inhoud te bekijken.
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."
Pita zonder vlees is als een café zonder bier? Dat denk je maar! Libelle-chef Ilse D’hooge maakt voor ons deze heerlijke, vegetarische pita met maar vijf ingrediënten.
Ingrediënten (voor 4 pita’s)
- Tzatziki
- 4 pitabroodjes
- 2 kropjes Romeinse sla
- 2 tomaten
- 1 blokje halloumi
Aan de slag
- Verwarm 4 pitabroodjes in de ovengrill of broodrooster.
- Spoel en snipper twee kropjes Romeinse sla.
- Snij twee tomaten in plakjes. Snij vervolgens een blokje halloumi in plakjes en bak deze aan beide kanten goudbruin in de pan.
- Vul de pitabroodjes met de sla, tomaat en de plakjes halloumi.
- Werk af met ‘n flinke toef tzatziki (kant-en-klaar).
Smakelijk!