Getty Images

Zomertip: met een kajak door de binnenstad van Gent

Per kajak de binnenstad van Gent verkennen? Op verschillende plekjes in de binnenstad is het een jaarlijkse zomerse gewoonte. Het geeft je gegarandeerd een andere blik op de stad én het is een ideaal uitstapje om met je kinderen te doen. Waar wacht je nog op?

3 plekjes waar je een kajak kunt huren in Gent

Als je wel houdt van wat waterpret, dan is een tochtje met de kajak de perfecte manier om onmiddellijk in zomerse vakantiesfeer te komen. Ook in de binnenstad van Gent zijn er heel wat mogelijkheden om een kajak te huren. Reddingsvestje aan en… peddelen maar!

Kajaks Korenlei

Midden in het historische centrum van Gent, op de hoek van de Sint-Michielsbrug en de Korenlei ontdek je de Gentse binnenstad met je kajak. Je betaalt 36 euro voor een tochtje van 3 uur met een tweepersoonskajak. Vooral die zijn beschikbaar, want eenpersoonskajaks zijn gereserveerd voor groepen met een oneven aantal personen.

Klik hier voor meer informatie.

Vlaeminck Kajak

Liever van op een andere plaats vertrekken? Dan heb je bij Vlaeminck Kajak heel wat verschillende mogelijkheden. Wat dacht je van een avondtochtje? Verlichting wordt voorzien en jij krijgt de kans om Gent even vanuit een ander perspectief te spotten van op het water. Voor een toertje van 4 uur betaal je per volwassene 17 euro, kinderen jonger dan 12 betalen 10 euro.

Klik hier voor meer informatie.

Kajakverhuur Gent

Door de coronamaatregelen ligt de start- en stopplaats van Kajakverhuur Gent enkel aan de Snepkaai. Van daaruit kun je vertrekken vanuit verschillende trajecten en arrangementen. Afhankelijk van hoe lang je wilt kajakken, kun je dus andere stukjes van Gent ontdekken. Voor een halve dag vaarplezier betaal je 13,50 euro per persoon.

Klik hier voor meer informatie.

Andere vakantieplannen?

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Partner Content