Wandelen met je kleuter: de Berenwandeling

Wandelen met je kleuter: de Berenwandeling
Getty Images

Gaan wandelen met je kleuter, dat betekent een namiddagje huilen en stampvoeten. Niet dankzij de Berenwandeling! Deze interactieve kinderwandeling doe je lekker op je eigen tempo.

Op stap met beer en teddy

Het Berenhuis in Heusden bedacht een wandeling op kindermaat: De Berenwandeling. Samen met beer en teddy kun je, samen met je kind, op zoek gaan naar hun beste vriend, Zevenslaper. Ga op pad en stop even bij de 13 interactieve vertelpunten. Want waarom graast er een roze pony in de wei? En heb jij al eens golf gespeeld met een hamster? Het zijn maar twee van de vele vragen die de nieuwsgierigheid van je kind prikkelen.

2,5 km vertelplezier

Volg de berensporen 2,5 km lang en ontmoet, samen met Teddy en zijn grote vriend beer , alle andere dieren. Onderweg leer je alles over wat ze dagelijks beleven. De 13 vertelpunten zijn 3D-belevingen van de kunstwerken van kunstenaar Marcel Witte
en stimuleren op ludieke wijze het plezier in taal en fantasie. Een echte aanrader!

Hier moet je zijn

De gratis wandeling start en eindigt aan het Berenhuis, aan de Koerselsebaan 30 in Heusden. De volledige route is rolstoel- en kinderwagenvriendelijk.

Nog meer wandelplezier:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)