Prins William en prins Harry over hun moeder: “Ze was heel ondeugend”

prinses Diana

Prins Harry en prins William onthullen in een gloednieuwe documentaire waarom Diana zo’n fantastische moeder was. 

Eind augustus is het exact twintig jaar geleden dat prinses Diana om het leven kwam tijdens een auto-ongeluk in Parijs. Naar aanleiding daarvan verschijnt volgende maand de documentaire Diana, Our Mother: Her Life and Legacy. In deze documentaire halen haar zonen William en Harry herinneringen op aan hun moeder terwijl ze door hun vele familiealbums bladeren.

Samen openhartig

Het is de eerste keer dat William en Harry samen in de media vertellen over Diana als ‘hun’ moeder. In onderstaande video lichten de broers al een tipje van de sluier. Zo vertelt Harry: “Ze was één van de meest ondeugende ouders.” Waarna William aanvult: “Ze begreep dat het echte leven zich buiten de paleismuren afspeelde.”

PHOTO: Princess Diana, Princess of Wales and her sons Prince William and Prince Harry attend the Heads of State VE Remembrance Service in Hyde Park, May 7, 1995 in London, England.
Anwar Hussein/Getty Images

Beste moeder

Voor Harry is ze de beste moeder in de wereld. “Ze was onze mama en dat is ze nog steeds en natuurlijk zeg je als zoon altijd dat jouw moeder de beste is. Zo voelen we het aan”, besluiten de jongens.

De meeslepende en onthullende documentaire is later deze maand in het Verenigd Koninkrijk te zien via ITV.

Video:

Lees ook:

 

Vorig artikel
Win 50 toegangstickets voor het indoor strippretpark ‘Comics Station’
Volgend artikel
Proficiat! Udo en zijn Leen stappen binnenkort in het huwelijksbootje

Download gratis waardebon en ontvang € 20 korting op wijnbeurs.be

Nu de zon volop aan het schijnen is, is een fris wijntje meer dan welkom. Na een lange, stressvolle dag kan een glaasje enorm deugd doen of nodig vrienden uit voor een gezellige barbecue en serveer er bijpassende wijnen bij. Wat je reden om een fles te kraken ook is, dankzij Shedeals koop je je wijn met maar liefst € 20 korting als je voor minstens € 40 aan wijn besteedt!

gratis