11 beautytrucs met effect

Door De Redactie

Er stralend uitzien? Het kan. Met onze 11 schitterende beautytrucs mét effect bijvoorbeeld. Probeer ze uit en straal als nooit tevoren!

1. Foundation = egale teint

Een gladde teint kan je er tot 7 jaar jonger doen uitzien! Breng eerst een laagje dagcrème aan en gebruik dan je BB crème of foundation.

2. Primer = extra stralen

Als je onder je foundation een primer gebruikt, blijft je foundation langer mooi. Deze truc doet het licht mooi reflecteren op je huid.

Je vindt ook primers die specifieke huidprobleem aanpakken: pigmentvlekjes verdoezelen, rimpeltjes en grove poriën opvullen… Zo zie je er extra jong en gaaf uit.

3. Concealer = kringen weg

Onder je ogen gebruik je een concealer. Deze wist alle sporen van vermoeidheid uit. Breng met het borsteltje wat product aan en dop met je vingers in de huid tot het product helemaal één is geworden met je huid.

4. Highlighter = facelift

Teken subtiel een driehoek in vloeibare concealer van je binnenste ooghoek naar je neusvouw en dan terug naar je buitenste ooghoek. Kleur de driehoek met een beetje product in. Dop uit met je vingers totdat je de concealer niet meer ziet.

5. Blush = gezonde uitstraling

Zorg met blush voor de finishing touch. Breng wat kleur aan op de appeltjes van je wangen (de ronde kaakjes die je ziet als je lacht).

6. Krullende wimpers = wakkere blik

Krul de wimpers met een wimperkrultang. Probeer alle haartjes in één keer mee te pakken zodat alle wimpers hetzelfde krullen.

7. Goud & glitter = sprankel-effect

Breng wat goudkleurige oogschaduw met een borsteltje op het bewegende ooglid aan en smeer mooi uit. Gebruik wat mascara voor je wimpers.

Breng met een klein kwastje een beetje glittergel of vaseline aan tegen de bovenste wimperrand. Dep vervolgens het borsteltje in wat glitterpoeder en dop de glitters in je klevende wimperlijntje. Hou best met je andere hand een tissue onder je oog om vallende glitters op te vangen.

8. Verzorgde wenkbrauw = ooglift

Epileer je wenkbrauwen en je ziet er meteen jonger uit!

  • Borstel de haartjes bv. met een oud mascaraborsteltje
  • Haal haartjes die niet mooi in het rijtje passen weg met een pincet
  • Epileer nooit het begin van je wenkbrauw, enkel het tweede deel
  • Creëer een mooi boogje daar waar je hoogste punt zich bevindt

9. Glanzende lippen = subtiel verzorgd

Gebruik een gekleurde lippenbalsem voor goed gehydrateerde, smeuïge lippen.

10. Leuk kapsel = wauw-effect

Verstuif wat glansspray over je gebrushte kapsel. Een mooi accessoire maakt je coupe af.

11. Feestelijke nagels = instant chic

Gouden nagellak is een prima en minder opzichtig alternatief voor de roodgelakte feestnagels.

Gezien op Televisie!

Meer weten over make-up die je jonger maakt? Bekijk zeker dit filmpje eens!

Partner Content